Brak dźwięku na otwartych stronach www.

Piszę nowy temat bo w sekcji wyszukaj takiego nie znalazłem. Otórz po wejściu na stronę np. www.youtube.com i kliknięciu na wybramy filmik, on mi się otwiera jednak nie ma głosu. Dotyczy to nie tylko tej strony ale wszystkich gdzie mają odtwarzanie Video jak np. www.idg.pl. Kiedyś miałem to wyświetlane prawidłowo i głos był, teraz nie. Nie wiem co zrobiłem na swoim komputerze, że głos ze stron mi zniknął. Co do sterowników - miałem i mam te same więc ](*,) i nie wiem co zrobić. Mam pewne podejrzenia - ale nie wiem czy to jest to: 1. Czy to nie jest wina aktualizacji systemu? 2. W rejestrze wyłączyłem głośniczek systemowy. Czy trzeba będzie go włączyć. 3. Brak dźwięku przy uruchomieniu komputera - Czy należy ustawić - domyślne dla Windows. 4. Może mi czegoś brakuje - może jakiegoś sterownika do karty wbudowanej dźwiękowej. Sam nie wiem co mam zrobić - może ktoś spotkał się z tą sytuacją i wie jak to naprawić. Szukałem długo w necie i nic nie mogłem znalęźć, chociaż dużo osób o to pytało. Pozdrawiami i dziękuję za wyrozumiałośc.

Odpowiedzi: 1

http://forum.centrumxp.pl/default.aspx?g=posts&t=159318
Seeker
Dodano
27.02.2008 16:08:40
jakul48
Dodano:
27.02.2008 15:53:29
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1