brak direxa w windowsie xp
witam mam problem. zazwyczaj gdy sie instaluje widnowsa xp w standardzie jest direx 8.1 i dotychczas tak miałem ,ale od jakiegos czasu po zainstalowaniu windowsa nie wykrywa mi zadnego widnowsa tak jak by nie było .ktos powie tak ale przeciez morzna sciągnąc i zainstalowac direxa 9.0 (juź to robiłem )ale to i tak nic nie daje direxa jak niebyło tak niema ;( pomuszcie błągam ;( a cha i jescze jedno czy morze to byc zasługa tego ze mam płye porysowaną ????
Odpowiedzi: 4
o tego dxdiag to wogóle niemam ;( ani w panelu ani w program files a w windowsie 98 mam ale chcem przeciec direxa w xp a nie w 98 ;(
niema tego dr diag wogóle mi nic nie wykrywa ;( ile bym nie formatował jutro porzyczam nowego xp bez rys.
jezeli to nie pomorze to ja niewiem ;(
jezeli to nie pomorze to ja niewiem ;(
limakNS:
( a cha i jescze jedno czy morze to byc zasługa tego ze mam płye porysowaną ????
Mo...źe byk, ale mało prawdopodobne, choć z drugiej strony, wykluczenie tego przypuszczenia nie jest do końca prawidłowym tokiem myślenia t tej kwestii. :roll:
Czemu po zainstalowaniu Windowsa Ci nie wykrywa Windowsa to nie wiem :lol: Ale tego DirectX to jak Ci nie wykrywa ?? dxdiag wpisane w Start –> Uruchom teź twierdzą, źe nie ma DX zainstalowanego ??
Strona 1 / 1