brak bolców w końcówce kabla od monitora ;/
witam mam pytanko a w zasadzie problem!!
mam monitorek i zgineły mi w nim dwa bolc a dokładniej z wtczki która wchodzi w karte graficzną !!
a jak włączam monitor to obraz jest zwęźony i po bokach mam czarne pole zamiast obrazu ale kolorki ostrośc wszyustko gra
czy jest moźliwe źe spowodowane zwęźenie obrazu jest przez brak bolcó we wtyczce????
prosze o pomoć pozdrawiam kaczmarkus :)
mam monitorek i zgineły mi w nim dwa bolc a dokładniej z wtczki która wchodzi w karte graficzną !!
a jak włączam monitor to obraz jest zwęźony i po bokach mam czarne pole zamiast obrazu ale kolorki ostrośc wszyustko gra
czy jest moźliwe źe spowodowane zwęźenie obrazu jest przez brak bolcó we wtyczce????
prosze o pomoć pozdrawiam kaczmarkus :)
Odpowiedzi: 11
sam kabel kosztje 7.99 :) tylko pytam sie bo nie wiem czy to ma sens czy na 100% to kabel nie wiadomo ale chyba ninic innego mi nie zostaje jkak spróbuje wymienić !!!!
IMO ma sens bo za wymiane zapłacisz 20 PLN, a za monitor 500 PLN ;)
klosik kaźda wtyczka nie ma dwuch bolców :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
a co do wymiany to sie właśnie powstrzymuje bo nie wiem czy to ma sens a nie źe wymieni ć i po problemie !!!! :)
a co do wymiany to sie właśnie powstrzymuje bo nie wiem czy to ma sens a nie źe wymieni ć i po problemie !!!! :)
a ja mam taką wtyczkę, brakuje dwóch bolców i mi wszystko działa(na GF MX 200 32MB)
Ja nie mowie o kupowaniu kabla. Byle gdzie mozna kupic stary monitor za 20 zlotych. Wymontowuje sie kabel, zamienia w naszym i wszystko gro i bucy :wink: .
EL NINO:
Jaki to problem kabel wymienic ?
niektóre monitory mają tak,źe jak sie od tej "męskiej" końcówki wyłamią bolce czy cuś to juź nic sie nie da zrobić nawet kupić nowego kabla :)
Jaki to problem kabel wymienic ?
i nie bedzie działać.. ja nie miałam paru innych i musiałam nowy monitor kupić, bo tamtego sie juź nie dało naprawić.. niestety juź nic nie zrobisz... :DD
nie działa :( juź na 3 kompach sprawdzałem :)
Podłąćz monitor do innego komputera (np.: kolegi) i sprawdź czy działa poprawnie.
a dokładnie których brakuje tych co u mnie na fotce ??? kaźdy jest odpowiedzialnuy za coś innego moźe akurat moje sa od obrazu ??
Strona 1 / 1