Bosch
Cześć ludzie.
Mam nadzieję, źe są wsród was równieź posiadacze "czterech kółek". Mam taką prośbe: podrzućcie linka na jakąś stronkę gdzie mógłbym dobrać świece zapłonowe Boscha do mojego bolidu. Miałem kiedyś namiary na taką ale przepadło. Chodzi mi o coś w rodzaju katalogu gdzie wpisuję nazwę auteczka, rodzaj silnika i wywala mi rodzaj odpowiedniej świeczki. Z góry dzięki.
Mam nadzieję, źe są wsród was równieź posiadacze "czterech kółek". Mam taką prośbe: podrzućcie linka na jakąś stronkę gdzie mógłbym dobrać świece zapłonowe Boscha do mojego bolidu. Miałem kiedyś namiary na taką ale przepadło. Chodzi mi o coś w rodzaju katalogu gdzie wpisuję nazwę auteczka, rodzaj silnika i wywala mi rodzaj odpowiedniej świeczki. Z góry dzięki.
Odpowiedzi: 8
Świece Bosha – hmm... miałem NGK zmieniłem na BOSHA i po 100 km wywaliłem w pole ...i z powrotem załoźyłem te stare, no i później kupiłem juź NGK – póki co nie zawiodły mnie, a BERU ? słyszałem źe dobre ale póki co nie sprwadzałem bo...nie muszę – mam NGK
:lol:
:lol:
A dzie tam zacmienie ? W sloncu 27 stopni :P .Yoda:Zaćmienie dzisiaj jakieś u Ciebie widzę, martiwć zaczynam się, drogi Przyjacielu :)
Od lam haxorzy są to :)EL NINO:To sa Ci od tych, jak im tam ? Od lam ?Yoda:Firmą BERU zainteresuj się...
A od tego źony.EL NINO:I makczu pikczu ? :mrgreen:
Zaćmienie dzisiaj jakieś u Ciebie widzę, martiwć zaczynam się, drogi Przyjacielu :)
Pozdrawiam.
To sa Ci od tych, jak im tam ? Od lam ? I makczu pikczu ? :mrgreen:Yoda:Firmą BERU zainteresuj się...
Jak juź polecać inności EL Polecacz zaczął to i ja się dorzucić ośmielę. Firmą BERU zainteresuj się – od lat wieloma pojazdami na świecach tej firmy (4–elektrodowe, srebrne) jeźdźę i uwaźam źe co najmniej z BOSCHEM porównanie wytrzymują.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
tomery, swieczki Boscha do swojego auta znajdziesz wpisujac do googlarki zarowno model auta, jak i wyraz bosch.
Moglbym Ci podrzucic linka do strony ze swiecami NGK, ktora to strona spelniaja Twoje oczekiwania.
Zreszta i NGK robi znakomite swiece.
Moglbym Ci podrzucic linka do strony ze swiecami NGK, ktora to strona spelniaja Twoje oczekiwania.
Zreszta i NGK robi znakomite swiece.
Dzięki JN taki mądry to i ja jestem i teź sobie znalazłem tę stronkę. Spróbuj tylko na niej znaleźć to o co mi chodziło. Pozdrawiam.
Wpisz bosch świece i poczytaj.
http://www.google.pl/advanced_search?hl=pl
http://www.google.pl/advanced_search?hl=pl
Strona 1 / 1