BOOT
NIE MOGĘ ODNALEŻĆ PLIKU BOOT INI W CELU USUNIĘCIA
ZBĘDNEGO WPISU PODOBNO ZNAJDUJE SIĘ NA DYSKU C
PROSZĘ O POMOC
ZBĘDNEGO WPISU PODOBNO ZNAJDUJE SIĘ NA DYSKU C
PROSZĘ O POMOC
Odpowiedzi: 20
dajcie spokój chłopcy, po co wam te stresiki–pozdrawiam
Anonymous:
no teraz to ty bzedy napisałeś aligator
Bardzo moźliwe :wink: mądralo...
Tańcuj sobie dalej :wink:
no teraz to ty bzedy napisałeś aligator
mynajms, Ty masz zapewne kłopoty z zaśnięciem co widać po Twoim pisaniu (czyt. bzdetowaniu)... :!:
no co ty :shock: zbanujesz mnie? bede miał kłopoty z zaśnięciem, takie fajne forum i takie fajne chłopaki :lol:
No to uwazaj, bo za dlugo chaosiku nie powprowadzasz.
loguje się na konkretnym forum tu tylko wprowadzam chaosik
a czego miałbym się wstydzić?
Anonymous:
MarcinX:
Wyedytuj to w Panel sterowania–System–Zawansowane–Uruchamianie i odzyskiwanie–Edytuj.
Wszystko to jest opisane w archiwalnych postach.
pokazuje się notatnik i co mam zrobić, nie moźe odnaleźć pliku boot ini i juź, szukałem w opcji szukaj i nie znalazłem,przy starcie systemu mam informacje na czarnym ekaranie o nieprawidłowym pliku boot ini. proszę o wskazówki(bez zbednych postów typu poszukaj se koleś w opcji szukaj) pozdrawiam
mynajms, wstydzisz sie zalogowac ? :mrgreen:Anonymous:
i co myślisz źe tym coś komuś wyjaśniłeś(chyba tylko sobie)
Mój komputer :arrow: Narzędzia :arrow: Opcje folderów :arrow: Widok :arrow: " Odptaszkuj " Ukryj chronione pliki systemu operacyjnego :arrow: potwierdz i Zastosuj.
Juź znajdziesz.
Juź znajdziesz.
i co myślisz źe tym coś komuś wyjaśniłeś(chyba tylko sobie)
A to:Anonymous:
... nie moźe odnaleźć pliku boot ini i juź ...
Rebe:
Trzeba zmusić system by "pokazał wszystkie pliki ...
MarcinX:
Wyedytuj to w Panel sterowania–System–Zawansowane–Uruchamianie i odzyskiwanie–Edytuj.
pokazuje się notatnik i co mam zrobić, nie moźe odnaleźć pliku boot ini i juź, szukałem w opcji szukaj i nie znalazłem,przy starcie systemu mam informacje na czarnym ekaranie o nieprawidłowym pliku boot ini. proszę o wskazówki(bez zbednych postów typu poszukaj se koleś w opcji szukaj) pozdrawiam
aligator:
Na forum było setki razy :!:
I wszystko jasne odnośnie problemu waldusia...
MarcinX:
A gdzie napisane źe to W2000 ?
To forum Xp i większość pytań jego dotyczy.
Z taką logiką to chyba uznać naleźy , źe przy adresie typu 'komputerswiat" moźe być problem, bo nie bedzie wiadomo czy komputer , czy świat.
Nie nazwa forum czy witryny kreuje tematykę, ale działy na tymźe forum.
Nadto jak słusznie zauwazyłeś 'większość' , a to nie oznacza wszystkie.
Poza tym recepta podana dla w2k działa i pod XP, ale odwronie nie da się tego zrobić.
A gdzie napisane źe to W2000 ?
A to :P :lol: :) .
Dziwne.
Walduś , jak się trochę pouczysz opanujesz TAKIE triki :lol: :wink:
A to :P :lol: :) .
Dziwne.
Walduś , jak się trochę pouczysz opanujesz TAKIE triki :lol: :wink:
Tyle, ze edycja w sposób podany przez MarcinX–a jest mozliwa pod XP, w w2k nie ma tej opcji.
Trzeba zmusić system by "pkazał wszystkie pliki i dopiero wtedy na %systemroot% boot.ini się znajdzie ( pokaźe ) i moźliwa będzie – po zmianie atrybutów – jego edycja i zmiany we wpisach.
Trzeba zmusić system by "pkazał wszystkie pliki i dopiero wtedy na %systemroot% boot.ini się znajdzie ( pokaźe ) i moźliwa będzie – po zmianie atrybutów – jego edycja i zmiany we wpisach.
waldus:
:P :lol: :)
Nie śmiej się walduś tylko szukaj. Na forum było setki razy :!:
:P :lol: :)
Strona 1 / 1