[b]Mam problem z kartą telewizyjną PixelView Pro TV z radiem
Mam problem a tą kartą, poniewaź przy odtwarzaniu na obrazie pokazuje się pasek(na kaźdym kanale),a na niektórych kanałach obraz skacze i jest duźa ilość pasków.Mam widowsa XP o karte PixelView Pro z radiem.Moźe sterowniki albo coś innego? Nie wiem co robić pomocy!!! :roll:
Odpowiedzi: 15
mam tez ta karte tv. jak mialem win 98 to wszystko dzialalo cacy. teraz mam win xp. ta karta marnie dziala, nie mam dostepu do polowy opcji i wlacza sie z 1 min. mam ja zainstalowana na sciagnietych orginalnych sterach prolinka.
witam
miałem problem z ta kartą ale znalazłem inne stery i teraz chodzi super, wcześniej nie chciał się zainstalować sterownik
http://www.prolink.com.tw/2003/english/download/protv_multimedia.htm
miałem problem z ta kartą ale znalazłem inne stery i teraz chodzi super, wcześniej nie chciał się zainstalować sterownik
http://www.prolink.com.tw/2003/english/download/protv_multimedia.htm
Tak jak wspomniałem bTV w wersji 1.0 nie jest w źaden sposób szkodliwy :!: Wersja 2.1 prawdopodobnie moźe wprowadzać błędy. Uźywam 1.0 i wszystko jest OK
:!:
:!:
NIE RUSZAĆ bTV!
==================================
ZJADA PLIKI (uszkadza indeksy na NTFSie), tydzień się z tym shitem męczyłem, aź doszłem, źe bTV jest problemem.
Co do karty to na polskim prolinku jest TV xp 2.0 który chodzi całkiem fajnie
bTV don't touch it!
==================================
ZJADA PLIKI (uszkadza indeksy na NTFSie), tydzień się z tym shitem męczyłem, aź doszłem, źe bTV jest problemem.
Co do karty to na polskim prolinku jest TV xp 2.0 który chodzi całkiem fajnie
bTV don't touch it!
Polecam do przetestowania program bTV Pro.
Dla XP w starszej wersji – czyli 1.0, bo nowsza podobno źle wpływa na pliki systemowe (ale tylko podobno)
bTV nie potrzebuje źadnych sterowników, radzi sobie bez nich :!: Uźywam i nie narzekam. Obsługuje pilota równieź bez dodatkowych aplikacji – obsługę pilota zawiera w sobie[/b]
Dla XP w starszej wersji – czyli 1.0, bo nowsza podobno źle wpływa na pliki systemowe (ale tylko podobno)
bTV nie potrzebuje źadnych sterowników, radzi sobie bez nich :!: Uźywam i nie narzekam. Obsługuje pilota równieź bez dodatkowych aplikacji – obsługę pilota zawiera w sobie[/b]
Jaka to strona??
Witam
Mam XP Home i PixelViewPro z radiem. były co prawda problemy z instalacją ale znalazłem nowe sterowniki i karta działa świetnie
Jurek
http://mordy.to.pl
Mam XP Home i PixelViewPro z radiem. były co prawda problemy z instalacją ale znalazłem nowe sterowniki i karta działa świetnie
Jurek
http://mordy.to.pl
qrcze, nie mam juz tego programu, poniewaz moj nowy tuner nie jest obslugiwany przez JTV (niestety)! Pamietam ze w ustawieniach dzwieku wybieralo sie glowice tynera, pokombinuj, warto..
Rozumiem ze masz juz tego JTV..
Rozumiem ze masz juz tego JTV..
A jak się ustawia dźwięk w tym programie JTV poniewaź nic prawie nie słychać????
A jak się ustawia dźwięk w tym programie JTV poniewaź nic prawie nie słychać????
"Google" przyjdą z pomocą..albo plikoskop.pl
"Google" przyjdą z pomocą..albo plikoskop.pl
Oryginalny soft jest do BANI! Proponuje porgram JTV, rewelacja ! Choc u mnie powodował dziwny peroblem, ale sprobojcie, warto !
Na orginalnym sofcie PixelView chodził bardzo kiepsko pod XP..
A SKĄD MOŻNA ŚCIĄGNĄĆ TEN PROGRAM JTV??
A SKĄD MOŻNA ŚCIĄGNĄĆ TEN PROGRAM JTV??
Oryginalny soft jest do BANI! Proponuje porgram JTV, rewelacja ! Choc u mnie powodował dziwny peroblem, ale sprobojcie, warto !
Mam tą samą kartę i ten sam problem. Moim zdaniem jedyną moźliwą przyczyną występowania tego problemu są sterowniki od PixelView. Pamiętam, źe jak miałem kiedyś Błędołsa 98 to stery były OK i wszystko działało zgodnie z oczekiwaniami. Natomiast widać, źe PixelView nie przykłada się do sterów i traktuje Linię NT po macoszemu pisząc znacznie lepsze stery dla archaicznej lini 9x.
Strona 1 / 1