Bluetooth device not found
Wiem ze jest to temat popularny w Internecie bo wyszukiwałem próbując rozwiązać mój problem i kicha. Mianowicie w laptopie gdy był zakupiony komp był i w pełni sprawnie chodził bluetooth ale po instalacji nowego systemu WINXP z SP2 juz takiego urządzenia nie wykrywa. Próbowałem dodać urządzenie na siłę wyszukując z listy urządzeń ale albo problem z zainstalowaniem sterowniki albo po zainstalowaniu w ogóle nie działa. W trakcie instalacji ze sterowników producenta uzyskuje powyźszy komunikat i mogę tylko anulować. Byłem na stronie Microsoftu tam jest opisany problem jak mi się wydawało identyczny ale nie skutkuje.
Odpowiedzi: 1
dla dodania dodam ze udało mi się wymusić dodanie sprzętu na sile oczywiście nie działa, ster ze strony producenta i niebieski ekran. w trybie awaryjnym nie wywala mi windy ale urządzenie równieź nie działa.
nawet pokusilem sie o zagladniecie w bios ale tak jak sie spodziewalem zero opcji. HELPPPP.
nawet pokusilem sie o zagladniecie w bios ale tak jak sie spodziewalem zero opcji. HELPPPP.
Strona 1 / 1