Blue screeny

Witam. Wściekam się i wściekam wyskauja mi blue screeny od jakiś 2 miesięcy próbuje się z tym uporać ale nie daje rady. Wiec tak to się zaczęło miłego wieczoru gram sobie w quake 4 na viscie i tu nagle dead.... uruchamiam ponownie i gram dalej ale zaczełos ie to powtarac notorycznie... Wgrałem nowego biosa nowe stery itd. ale dalej nic. Później dowiedziałem sie od WinDbg ale nie umiem z tego korzystać a nie mogę nigdzie znałeś jak to się robi... Aż w końcu coś mi się tam udało mając win xp nie wyskakiwały mi blue screeny az do dziś... w dodatku chciałem sprawdzić w katalogu minidump czy tam sa jakieś pliki okazało się że nie ma takiego katalogu i co teraz ?? Help!! Dziś przed 10 s znowu mi wyskoczył bład stop 0x00000f4 wiecie za co on odpowiada??

Odpowiedzi: 2

afd.sys jest sterownikiem systemowym. Postaraj się powrzucać kilka kodów z Blue Screenów w google tam powinno być coś konkretniejszego, tj. jakaś sugestia będzie się powtarzać.
Razorek
Dodano
10.11.2008 00:11:15
dziś mi wywaliło ale pokazało plik który może być za to odpowiedzialny afd.sys co to może znaczyć??
BarSlo
Dodano
09.11.2008 23:55:57
BarSlo
Dodano:
09.11.2008 00:34:54
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1