Blokowanie stron przez WINXP
Cze!
Mam pytanko gdzie jest opcja blokowania stron w XP...bo jestm mi potrzebne ale nie moge znalezc...??
Moze wie ktos gdzie to w opjach, bo szukalem w zaporze ale tam to programy a strony..??
Mam pytanko gdzie jest opcja blokowania stron w XP...bo jestm mi potrzebne ale nie moge znalezc...??
Moze wie ktos gdzie to w opjach, bo szukalem w zaporze ale tam to programy a strony..??
Odpowiedzi: 7
To sprawdz. Dodaj strony do pliku – pod localhost w taki sam sposob.
nie.....
O plik chodzi. Sprawdzales ?Bobi:
Moźe hosts?
tak tak szukalem nici dziala dla IE a nie dla OPoery czy mizili
Ale mam teraz firewalla myslalem ze bedzie git ale nie ma opcji blokowania stron....
Teraz potrzebuje fierwall ktory nie muloii a da zablowkoac strone www....
Sygate Personal Firewall – to moj firewall i niemoge znleac gdzie blowoac strone...
Ale mam teraz firewalla myslalem ze bedzie git ale nie ma opcji blokowania stron....
Teraz potrzebuje fierwall ktory nie muloii a da zablowkoac strone www....
Sygate Personal Firewall – to moj firewall i niemoge znleac gdzie blowoac strone...
Piątek:
A gdzie szukac...??
Bo powiem tak chce zablokowac jedna strone, potrzbene mi to z pod windowsa z opcji jakies lub programu....
W opcjach internetowych – witryny z ograniczeniami czy jakoś tak.
A gdzie szukac...??
Bo powiem tak chce zablokowac jedna strone, potrzbene mi to z pod windowsa z opcji jakies lub programu....
W opcjach internetowych szeprałes ? Tam teź jest.
Strona 1 / 1