Blokowanie Kazy Lite i iMesha, jak to obejsć ?
Wiec po kolei, admini mojej "zajebistej" sieci postanowili źe zablokują Kaze, wiec przerzuciłem się na Kaze Lite i iMesha, których podobna z tego co czytałem na forach nie da się zablokować gdyź działają na portach od www, i wtedy musieli by zablokować równieź www, ale nic z tego, www działa, a Kaza Lite i iMesh nie!!!.
Dodam tylko źe próby ze zmianami portów nic nie dają, równieź nic nie daje zainstalowanie Http–Tunnel. Aha dodam źe programy normalnie się niby łączą, równieź znajdują szukane plik, ale niestety po dodaniu, nic nie ciągną.
Jest moźe jeszcze jakiś sposób na obejście tej blokady ? Będę wdzięczny za pomoc!
Dodam tylko źe próby ze zmianami portów nic nie dają, równieź nic nie daje zainstalowanie Http–Tunnel. Aha dodam źe programy normalnie się niby łączą, równieź znajdują szukane plik, ale niestety po dodaniu, nic nie ciągną.
Jest moźe jeszcze jakiś sposób na obejście tej blokady ? Będę wdzięczny za pomoc!
Odpowiedzi: 3
Wiecie co juź mnie nie obchodzi ta kaza czy iMesh, dzisiaj odkryłem :idea: (no moźe przesada z tym odkryciem ale..) coś duźo lepszego, a mianowicie DC++, naprawdę polecam, jest duźo lepsze, w szczególności polecam fińskie huby :D
Sorki dla moderatorów za zaśmiecanie forum :roll: , ale pozbawiono mnie moźliwość ściągania przez kaze i byłem zdesperowany.
Sorki dla moderatorów za zaśmiecanie forum :roll: , ale pozbawiono mnie moźliwość ściągania przez kaze i byłem zdesperowany.
Tez tak mam kazaa dziala tylko w nocy
Aha dodam jeszcze ze przez jakis czas Kaza Lite i iMesh działały normalnie.
Strona 1 / 1