Blokada SIm :((
zacznijmy od tego ze jakis czas temu kupiłem sobie karte sim z heyah. Dostałem razem z nia karteczke z pukiem i oczywiscie jak to na mnie przystało z miejsca ja zgubiłęm. A teraz kolezanka zablokowała mi karte sim (wpisała 3 razy złego pina) i prosi o puk, a ja go nie mam. Co w takiej sytuacji moge zrobić (zalezy mi na telefonach które mam zapisane na simie)
Pomocy :( :( :(
Odpowiedzi: 7
Kuba:Moźe jakiś stranardowy PUK: np 1234
Kod PUK to standardowo 8 cyfr.
adik154:zacznijmy od tego ze jakis czas temu kupiłem sobie karte sim z heyah. Dostałem razem z nia karteczke z pukiem i oczywiscie jak to na mnie przystało z miejsca ja zgubiłęm. A teraz kolezanka zablokowała mi karte sim (wpisała 3 razy złego pina) i prosi o puk, a ja go nie mam. Co w takiej sytuacji moge zrobić (zalezy mi na telefonach które mam zapisane na simie)
Mozesz dzwonic do biura obslugi ale bez dowodów zakupu nie wróze rewelacji. moze uda sie wyciagnąć te numery w jakims servisie podłaczajać telefon do kompa.
adik154:zacznijmy od tego ze jakis czas temu kupiłem sobie karte sim z heyah. Dostałem razem z nia karteczke z pukiem i oczywiscie jak to na mnie przystało z miejsca ja zgubiłęm. A teraz kolezanka zablokowała mi karte sim (wpisała 3 razy złego pina) i prosi o puk, a ja go nie mam. Co w takiej sytuacji moge zrobić (zalezy mi na telefonach które mam zapisane na simie)
Moźe jakiś stranardowy PUK: np 1234
idz do salonu Heyah
Nie ma salonów Heyah!!! Zadzwoń do biura obsługi klienta z innego telefonu heyah i poproś ich o kod. Kaźda minuta rozmowy to 1 zł!
adik154:yankes:idz do salonu Heyah i pokaz paragony zakupu a oni to juz cos z tym zrobia
u nas nie ma w miescie salonu heyah no i zadnych dowodów zakupu nie mam :((((
Zadzwoń z telefonu sieci Heyah pod nr 2222 i zapytaj co zrobić
yankes:idz do salonu Heyah i pokaz paragony zakupu a oni to juz cos z tym zrobia
u nas nie ma w miescie salonu heyah no i zadnych dowodów zakupu nie mam :((((
idz do salonu Heyah i pokaz paragony zakupu a oni to juz cos z tym zrobia
Strona 1 / 1