BLOG
Do końca roku będziemy zmieniać oprogramowanie na którym stoi forum (nie będzie juź phpBB :–)).
Wraz z tą zmianą mamy moźliwość za jednym razem uruchomienia blogów oraz galerii dla was.
Czy myślicie, źe ma sesn taki coś uruchamiać, będzieic zainteresowani??
Wraz z tą zmianą mamy moźliwość za jednym razem uruchomienia blogów oraz galerii dla was.
Czy myślicie, źe ma sesn taki coś uruchamiać, będzieic zainteresowani??
Odpowiedzi: 20
MetaVirus:zresztą jeśli marynia będzie fajna... to moźna o jej dupie gadać :)
... a Gusiowi damy bana na czata ;–)
zresztą jeśli marynia będzie fajna... to moźna o jej dupie gadać :)
gusioo:Będzie czat o dupie maryni. Juź to widzę.
Tak, właśnie na czacie ma być gadanie o dupie marynie, aby na forum tego nie było.
MetaVirus:ale uwaźam źe kilka (tysięcy :) ) userów moźe przybyć temu forum
Tak – Ala, 15 lat i kilka tysięcy jej podobnych. Będzie czat o dupie maryni. Juź to widzę.
e tam pie***szycie :)
mi teź się to raczej nie przyda (blogi i galeria)
ale uwaźam źe kilka (tysięcy :) ) userów moźe przybyć temu forum
mi teź się to raczej nie przyda (blogi i galeria)
ale uwaźam źe kilka (tysięcy :) ) userów moźe przybyć temu forum
EL NINO:Kuba, galeria jesli komus jest potrzebna, niech bedzie. Blog ? A o czym ja tam bede pisal ? :mrgreen:
Czyli Ty EL chciałbyś swe płonące włosy przedstawić ze wszystkich stron, zaś pisać o nich – nie? :P
Jeśli o mnie chodzi to jakoś mi się ani do jedneego, ani do drugiego nie spieszy...
coyote:@Kuba – a co to będzie ? IPB ?
Niespodzinaka ;–)
W kaźdym razie nie będzie to IPB, przemigowaliśmy serwis z PHP do ASP.NET 2, tak samo będzie z forum, nie będzie to źaden system działający w technologii PHP.
Kuba:... za to uruchomienie galerii i blogów nie stanowi źadnego problemu. Te 2 opcej są zintegrowane z oprogramwoaniem forum na które przejdziemy, więc jest to tylko decyzja, czy blogi i galerie wyłączamy, czy nie.Kuba:To juź przerabialiśmy tysiąc razy. Dobrze wiesz, źe zlikwidowanie reklam jest niemoźliwe.
Galeria – tak
Blog –nie
@Kuba – a co to będzie ? IPB ?
Jak Ci "olet", to se klamerke na kichawe przypnij :P :P .gusioo:Wiem: "Pecunia non olet"
Kuba, galeria jesli komus jest potrzebna, niech bedzie. Blog ? A o czym ja tam bede pisal ? :mrgreen:
... za to uruchomienie galerii i blogów nie stanowi źadnego problemu. Te 2 opcej są zintegrowane z oprogramwoaniem forum na które przejdziemy, więc jest to tylko decyzja, czy blogi i galerie wyłączamy, czy nie.Kuba:To juź przerabialiśmy tysiąc razy. Dobrze wiesz, źe zlikwidowanie reklam jest niemoźliwe.
Wiem: "Pecunia non olet"
gusioo:Zamiast uszczęśliwiać userów na siłe zlikwiduj reklamy na forum. Przynajmniej te wyskakujące :idea:
To juź przerabialiśmy tysiąc razy. Dobrze wiesz, źe zlikwidowanie reklam jest niemoźliwe.
Zamiast uszczęśliwiać userów na siłe zlikwiduj reklamy na forum. Przynajmniej te wyskakujące :idea:
Egzek–JKD:shoutboxa? Wyobraźam sobie... 30 uzytkowników zadaje pytania... nikt nic nie widzi.. jest ogólny zamęt ;)
nie, to nie ma być czat. Tak nie mają być zadawane pytania, oamwiane problemy itd. Tylko jakieś luźne rozmowy, na które nie warto zakładać nowego topika w "o wszytskim".
EL NINO:
Biblioteke zalozymy :P .
Obwoźną – taki ........barobus :wink:
shoutboxa? Wyobraźam sobie... 30 uzytkowników zadaje pytania... nikt nic nie widzi.. jest ogólny zamęt ;)
Tia. I kamaa jako glowny serwisant online. Do spolki z redachtorem głąbem :mrgreen: .Kuba:Co to czatu to moźna by zrobić shoutboxa, coś jak na dobrychprogramach.
Dla rozrywki to moze uzytkownicy ksiazki poczytaja. Pozniej beda mieli "lzejsze pioro" :wink: .Kuba:Rebe:A paszli do braviogirl z takimi pomysłami.
to tylko trochę rozrywki dla naszych kochanych uźytkowników... :D
Biblioteke zalozymy :P .
MarcinX:Galerie moźe by i przeszły.
Tylko fajne panienki musiały by być :wink:
Jakbyś sobie je załadował to by były.
gusioo:Kuba starasz sie wszystkim 'zrobić dobrze' , a co z tym czatem z pomocą onlajn ?
Co to czatu to moźna by zrobić shoutboxa, coś jak na dobrychprogramach.
Rebe:A paszli do braviogirl z takimi pomysłami.
to tylko trochę rozrywki dla naszych kochanych uźytkowników... :D
Galerie moźe by i przeszły.
A paszli do braviogirl z takimi pomysłami.