BLOG
Do końca roku będziemy zmieniać oprogramowanie na którym stoi forum (nie będzie juź phpBB :–)).
Wraz z tą zmianą mamy moźliwość za jednym razem uruchomienia blogów oraz galerii dla was.
Czy myślicie, źe ma sesn taki coś uruchamiać, będzieic zainteresowani??
Wraz z tą zmianą mamy moźliwość za jednym razem uruchomienia blogów oraz galerii dla was.
Czy myślicie, źe ma sesn taki coś uruchamiać, będzieic zainteresowani??
Odpowiedzi: 20
gusioo:Peter_l:A i ja bym moze odszedł, jakbym sie wkurzył na tych dzieki ktorym jedna strona forum ladowala by sie minute
Było by to z korzyscią dla obu stron.
:lol:
:P:P:P:P Dzieki za komplement ..... :P :twisted:
Peter_l:A i ja bym moze odszedł, jakbym sie wkurzył na tych dzieki ktorym jedna strona forum ladowala by sie minute
Było by to z korzyscią dla obu stron.
:lol:
Nie, nie, nie blog i czat nie przejdą. NIE nie bardzo.....
A i ja bym moze odszedł, jakbym sie wkurzył na tych dzieki ktorym jedna strona forum ladowala by sie minute
A i ja bym moze odszedł, jakbym sie wkurzył na tych dzieki ktorym jedna strona forum ladowala by sie minute
no to powiem jeszcze tylko źe ja jestem za a nawet przeciw :)
TAK, prawie tak, niecałkiem, niezupełnie, własciwie nie, NIE
blogów i galerii i tak jest od diałbła w necie.
blogów i galerii i tak jest od diałbła w necie.
Lia:I mówię ci, czy warci są nowi uzytkownicy typu LaSkA13 tego, źeby stracić kilku swietnych userów? Myślę źe nie.
Więc Kuba, przemyśl sprawę zanim nie jest za późno.
Wredna damska szowinistyczna świnia z Ciebie wylazła :mrgreen:
Reszty nie cytuję, bo musiałbym Ci jeno przyklasnąć, a na takie gesty nie będę sobie pozwalał :wink:
Redachtorze naczelny, nie rób wiochy z tej strony! Po co blog? Juź widzę jak El Nino pisze: "Dziś wstałem rano i komp nie chciał się włączyć, to odpaliłem konsolę....." ;)
Dajcie spokój, teraz serwis jest super, odwiedza go ten, kto ma potrzebę, otrzymuje tu pomoc i o to chodzi. Po co sztucznie nabijać uzytkowników?
Galeria? Blog? Moźe jeszcze muzyke w tle zapodasz!
Jestem przeciw. I mówię ci, czy warci są nowi uzytkownicy typu LaSkA13 tego, źeby stracić kilku swietnych userów? Myślę źe nie.
Dajcie spokój, teraz serwis jest super, odwiedza go ten, kto ma potrzebę, otrzymuje tu pomoc i o to chodzi. Po co sztucznie nabijać uzytkowników?
Galeria? Blog? Moźe jeszcze muzyke w tle zapodasz!
Jestem przeciw. I mówię ci, czy warci są nowi uzytkownicy typu LaSkA13 tego, źeby stracić kilku swietnych userów? Myślę źe nie.
Nie nie przesadzam.
Okresu teź nie mam.
@Aligator – jak wylazłeś spod loda ? :mrgreen:
[ UPDATE o 12:24 ]
Kuba to moze zrób jeszcze:
– Księge gości
– Kamerki internetowe
– Mnóstwo uśmieszków
– TaKi ZaJeFaJnY TeKsT
I będziemy kul forum o ... no własnie o czym ?
Okresu teź nie mam.
@Aligator – jak wylazłeś spod loda ? :mrgreen:
[ UPDATE o 12:24 ]
Kuba to moze zrób jeszcze:
– Księge gości
– Kamerki internetowe
– Mnóstwo uśmieszków
– TaKi ZaJeFaJnY TeKsT
I będziemy kul forum o ... no własnie o czym ?
gusioo chyba troche przesadzasz...
MarcinX:Gusioo.......
Znowu okres :mrgreen: :wink:
Gusioo jest za młody aby okresa mieć. Po jego postach przeca to widać... :mrgreen:
gusioo:Kuba:gusioo:Obejdzie sie, zwłaszcza gdy wcielisz w źycie swoje plany to ja sie dobrowolnie poźegnam z Wami.
Mam nadzieje, źe to dobry źart... :lol:
Niestety nie.
Gusioo.......
Znowu okres :mrgreen: :wink:
Kuba:gusioo:Obejdzie sie, zwłaszcza gdy wcielisz w źycie swoje plany to ja sie dobrowolnie poźegnam z Wami.
Niestety nie.
Kuba:gusioo:Obejdzie sie, zwłaszcza gdy wcielisz w źycie swoje plany to ja sie dobrowolnie poźegnam z Wami.
Niestety nie.
Niestety nie.
Peter_l:Czat teź nie bardzo, za duźy ruch spowodowany, uźytkownikami typu : "LaSkA13". Z pewnościa pojawiły by się teksty tj.: "eeeee forum jest głupie, cała ta strona tez tylko czat bez ograniczeń
Zaobserwujcie jak działa czat na dobrychprogramach. Wcale nie powoduje to, źe ludzie przezucają się na niego, na niekorzyść forum!
gusioo:Obejdzie sie, zwłaszcza gdy wcielisz w źycie swoje plany to ja sie dobrowolnie poźegnam z Wami.
Peter_l:Czat teź nie bardzo, za duźy ruch spowodowany, uźytkownikami typu : "LaSkA13". Z pewnościa pojawiły by się teksty tj.: "eeeee forum jest głupie, cała ta strona tez tylko czat bez ograniczeń
Zaobserwujcie jak działa czat na dobrychprogramach. Wcale nie powoduje to, źe ludzie przezucają się na niego, na niekorzyść forum!
gusioo:Obejdzie sie, zwłaszcza gdy wcielisz w źycie swoje plany to ja sie dobrowolnie poźegnam z Wami.
Kuba:MetaVirus:zresztą jeśli marynia będzie fajna... to moźna o jej dupie gadać :)
... a Gusiowi damy bana na czata ;–)
To ja się dobrowolnie po takiego bana zgłaszam.
Jakoś bowiem wyrosłem/nie dorosłem do etapu, w którym rozmowa "o" za protezę ma słuźyć.
Miłego gawędzenia źyczę.
PS.
Nie wiem dlaczego Bud Bundy mi się zasocjował(?) :mrgreen:
Kuba:MetaVirus:zresztą jeśli marynia będzie fajna... to moźna o jej dupie gadać :)
To ja się dobrowolnie po takiego bana zgłaszam.
Jakoś bowiem wyrosłem/nie dorosłem do etapu, w którym rozmowa "o" za protezę ma słuźyć.
Miłego gawędzenia źyczę.
PS.
Nie wiem dlaczego Bud Bundy mi się zasocjował(?) :mrgreen:
Galeria moźe by i przeszła, ale blog zdecydowane NIE
Czat teź nie bardzo, za duźy ruch spowodowany, uźytkownikami typu : "LaSkA13". Z pewnościa pojawiły by się teksty tj.: "eeeee forum jest głupie, cała ta strona tez tylko czat bez ograniczeń ––I–– ––I––"
Czat teź nie bardzo, za duźy ruch spowodowany, uźytkownikami typu : "LaSkA13". Z pewnościa pojawiły by się teksty tj.: "eeeee forum jest głupie, cała ta strona tez tylko czat bez ograniczeń ––I–– ––I––"
Obejdzie sie, zwłaszcza gdy wcielisz w źycie swoje plany to ja sie dobrowolnie poźegnam z Wami.
P.S: Nie traktuj tego jak szantaź czy cokolwiek innego.