Błękitne oczy
Witam.
Potrzebuje zdjęcie dobrej jakości, z dosyć bliskiej odległości dziewczyny o naprawde mocno błękitnych oczach... jeźeli moglibyście to udostępnijcie mi takie zdjęcie :)
Pozdrawiam...
Potrzebuje zdjęcie dobrej jakości, z dosyć bliskiej odległości dziewczyny o naprawde mocno błękitnych oczach... jeźeli moglibyście to udostępnijcie mi takie zdjęcie :)
Pozdrawiam...
Odpowiedzi: 14
brtx:No, trza bylo od razu tak napisac :]
właśnie bo ja na przykład bym ci wysłał w pierwszej kolejności jakieś zdjęcia modelek
Aty takich nie chcesz
No, trza bylo od razu tak napisac :]
brtx:Jasne kolezko, moze Ci jeszcze obrobic linki ktore podalem w Photoshopie?
A moze mam Ci poszukac modelki i zrobic zdjecie jej oczom??
A teraz powiedz mi kurde – ktore zdejcie podane przezemnie nie spełnia warunku:dobrej jakości, z dosyć bliskiej odległości dziewczyny o naprawde mocno błękitnych oczach
hehe :) więc tak... poniewaź moja poprzednia wypowiedź mogła wydać się jakąś nagonką na Ciebie z mojej strony... za co odrazu przepraszam...
A teraz do rzeczy, więc... dobrej jakości, chodziło mi o zdjęcie w duźej rozdzielczości, z dosyć bliskiej odległości, czyli źe twarz na tym zdjęciu mnie nie interesuje tylko same oczy... mocno błękitne oczy... chodziło mi o prawdziwy błękit, a nie bardzo jasny niebieski... aha i "zdjęcie dziewczyny" czyli chodziło mi o realistyke zdjęcia, czyli zdjęcie zwykłej dziewczyny, a nie fotki robione modelkom, które do nich pozują... :)
no właśnie jakoś tak niefortunatywnie sie ulozylo to wszystko,pracuje w PS w tej chwili (fak! kto jej kazal ten kosmyk wlosow przez srodek oka przeprowadzac! :D)
hm..równieź chciałem pomóc... obfotografowałem dziewczyne...patzre na aparacie,swietne zdjecia,bede przy okazji dla siebie miał :D... teraz patrze na kompie... cholera... te oczy są zielone oO
(i tak świat dowiedział się, źe nosi kontakty :D)
(i tak świat dowiedział się, źe nosi kontakty :D)
cos o tym wiem... kumple robili zdjecia nauczycielkom, potem na forum i wyszla z tego drakaTicTac:No tylko musisz miec jej zgode w 100% bo jak cykniesz to zdjecie a ona potem zobaczy je na jakiejs stronie o tematyce dla niej nieprzyjemnej to moze miec pretensje...
No tylko musisz miec jej zgode w 100% bo jak cykniesz to zdjecie a ona potem zobaczy je na jakiejs stronie o tematyce dla niej nieprzyjemnej to moze miec pretensje...
chcialem ci dzisiaj zrobic zdjecie oczu, mam w szkole jedna panienke z takimi oczami, ale jej nie bylo :cry:
No tez mnie to dziwi, przeciez podał Ci linki do kobitek ktore spelniaja opisane wymagania...a skoro nie to wiesz juz przynajmniej ze da sie poszukac na google i cos sie zawsze pokaze...
No tez mnie to dziwi, przeciez podał Ci linki do kobitek ktore spelniaja opisane wymagania...a skoro nie to wiesz juz przynajmniej ze da sie poszukac na google i cos sie zawsze pokaze...
Jasne kolezko, moze Ci jeszcze obrobic linki ktore podalem w Photoshopie?
A teraz powiedz mi kurde – ktore zdejcie podane przezemnie nie spełnia warunku:
A teraz powiedz mi kurde – ktore zdejcie podane przezemnie nie spełnia warunku:
dobrej jakości, z dosyć bliskiej odległości dziewczyny o naprawde mocno błękitnych oczach
brtx:
a tak na serio – cięźko przeczytać dokładnie o co chodzi.. ?? przeczytaj co napisałem... i dopiero sie wypowiadaj.. !!
a to nie załątwi sprawy?
Strona 1 / 1