Błękitne oczy

Witam.
Potrzebuje zdjęcie dobrej jakości, z dosyć bliskiej odległości dziewczyny o naprawde mocno błękitnych oczach... jeźeli moglibyście to udostępnijcie mi takie zdjęcie :)
Pozdrawiam...

Odpowiedzi: 14

brtx:
No, trza bylo od razu tak napisac :]

właśnie bo ja na przykład bym ci wysłał w pierwszej kolejności jakieś zdjęcia modelek
Aty takich nie chcesz
Hunter86
Dodano
19.05.2005 16:46:40
No, trza bylo od razu tak napisac :]
brtx
Dodano
19.05.2005 13:12:11
brtx:
Jasne kolezko, moze Ci jeszcze obrobic linki ktore podalem w Photoshopie?
A moze mam Ci poszukac modelki i zrobic zdjecie jej oczom??

A teraz powiedz mi kurde – ktore zdejcie podane przezemnie nie spełnia warunku:
dobrej jakości, z dosyć bliskiej odległości dziewczyny o naprawde mocno błękitnych oczach

hehe :) więc tak... poniewaź moja poprzednia wypowiedź mogła wydać się jakąś nagonką na Ciebie z mojej strony... za co odrazu przepraszam...
A teraz do rzeczy, więc... dobrej jakości, chodziło mi o zdjęcie w duźej rozdzielczości, z dosyć bliskiej odległości, czyli źe twarz na tym zdjęciu mnie nie interesuje tylko same oczy... mocno błękitne oczy... chodziło mi o prawdziwy błękit, a nie bardzo jasny niebieski... aha i "zdjęcie dziewczyny" czyli chodziło mi o realistyke zdjęcia, czyli zdjęcie zwykłej dziewczyny, a nie fotki robione modelkom, które do nich pozują... :)
pIEKAr
Dodano
19.05.2005 12:56:09
no właśnie jakoś tak niefortunatywnie sie ulozylo to wszystko,pracuje w PS w tej chwili (fak! kto jej kazal ten kosmyk wlosow przez srodek oka przeprowadzac! :D)
czterech_
Dodano
19.05.2005 00:31:18
hm..równieź chciałem pomóc... obfotografowałem dziewczyne...patzre na aparacie,swietne zdjecia,bede przy okazji dla siebie miał :D... teraz patrze na kompie... cholera... te oczy są zielone oO

(i tak świat dowiedział się, źe nosi kontakty :D)
czterech_
Dodano
19.05.2005 00:21:18
TicTac:
No tylko musisz miec jej zgode w 100% bo jak cykniesz to zdjecie a ona potem zobaczy je na jakiejs stronie o tematyce dla niej nieprzyjemnej to moze miec pretensje...
cos o tym wiem... kumple robili zdjecia nauczycielkom, potem na forum i wyszla z tego draka
gieras
Dodano
18.05.2005 22:39:00
No tylko musisz miec jej zgode w 100% bo jak cykniesz to zdjecie a ona potem zobaczy je na jakiejs stronie o tematyce dla niej nieprzyjemnej to moze miec pretensje...
TicTac
Dodano
18.05.2005 22:25:44
chcialem ci dzisiaj zrobic zdjecie oczu, mam w szkole jedna panienke z takimi oczami, ale jej nie bylo :cry:
gieras
Dodano
18.05.2005 22:09:26
No tez mnie to dziwi, przeciez podał Ci linki do kobitek ktore spelniaja opisane wymagania...a skoro nie to wiesz juz przynajmniej ze da sie poszukac na google i cos sie zawsze pokaze...
TicTac
Dodano
18.05.2005 19:38:21
No tez mnie to dziwi, przeciez podał Ci linki do kobitek ktore spelniaja opisane wymagania...a skoro nie to wiesz juz przynajmniej ze da sie poszukac na google i cos sie zawsze pokaze...
TicTac
Dodano
18.05.2005 19:38:21
Jasne kolezko, moze Ci jeszcze obrobic linki ktore podalem w Photoshopie?
A moze mam Ci poszukac modelki i zrobic zdjecie jej oczom??

A teraz powiedz mi kurde – ktore zdejcie podane przezemnie nie spełnia warunku:
dobrej jakości, z dosyć bliskiej odległości dziewczyny o naprawde mocno błękitnych oczach
brtx
Dodano
18.05.2005 15:47:47
brtx:
...

A tak serio – trudno na google poszukac??

Klik!
Klik! (do edycji)
Klik!

...i wiele innych...

a tak na serio – cięźko przeczytać dokładnie o co chodzi.. ?? przeczytaj co napisałem... i dopiero sie wypowiadaj.. !!
pIEKAr
Dodano
18.05.2005 15:19:51
...

A tak serio – trudno na google poszukac??

Klik!
Klik! (do edycji)
Klik!

...i wiele innych...
brtx
Dodano
18.05.2005 14:44:41
a to nie załątwi sprawy?
Over
Dodano
18.05.2005 03:58:52
pIEKAr