Błędy Kodu 34 i 28
SIema!!
Mam straszny problem gdyz mam teraz kompa podlaczonego do neta przez ruter no jak go odlcze zeby miec wew ip to nie moze mi zainstalowac kabla od neta ktory podlaczam do USB. Tak samo mam z moim MP4 i telefonem. nie wiem czego to mzoe byc wina ale pojawiaja mi sie kody bedu 34 i 28. kiedys juz to mialem i byla to wina streownikow. czy moze byc to wina streownikow do USB?? Jak mam sobie z tym poradzic?
Dziekuje za kazdą pomoc
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 1
Kod 34 - Syetem nie moze ustalic ustawien dla tego urzadzenia. Sprawdz dokumentacje tego urzadzenia i uzyj zakladki Zasoby do ustawienia konfiguracji.
kod 28- Sterowniki tego uzrzdzenie nie sa zainstalowane - Kliknij przycisk Zainstaluj ponownie sterownik. Mozesz tez usunac urzadzenie z Men. Urzadzen i uruchomic kreatora dodawania nowego sprzetu z Panelu sterowania.
kod 28- Sterowniki tego uzrzdzenie nie sa zainstalowane - Kliknij przycisk Zainstaluj ponownie sterownik. Mozesz tez usunac urzadzenie z Men. Urzadzen i uruchomic kreatora dodawania nowego sprzetu z Panelu sterowania.
Strona 1 / 1
<p>Cześć !! Zrbilem zgodnie z Twoja instrukcja i nie mam juz tego bledu kodu 34 ale mam teraz :</p><p>"Nie można uruchomić tego urządzenia. (Kod 10)"</p><p>cos takiego a jak podlaczam MP4 to pokazuje sie ze nie porpoznana urzadzenie usb.</p><p> </p><p>Co jest nie tak i jak ten blad naprawic? </p>
<P>A zobacz na wpis w rejestrze, czy jest ustawiony jak nizej:<BR>HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control<BR>"WriteProtect"=dword:00000000<BR>lub jeśli sa ponizsze wartosci to je usun lub zmien na 0<BR><FONT color=#0000bb>HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePolicies<BR>WriteProtect (DWORD) na 0<BR>Analogicznie wprowadzilem ReadProtect (DWORD) na 0</FONT></P>
ja nie mam zegos takiego w co /Control jak "WriteProtect"=dword:00000000 ani STROAGRDEVIEPOLICIES a i kod bledu 34 znowu jest caly czas ze nie rozpoznano urzadzenia usb i nie wiem dlaczego bo jak robilem w zasobacz zmiany to nie bylo konfliktu urzadzen<br>