Błąd za błędem

Witam mam problem, wiąźe się on z błędami, gdy zaczynam w coś grać porostu gram na moment się minimalizuje pokazuje się jakiś błąd aby kliknąć nie wysyłaj, albo wyślij jedyne co zdąźyłem w nim przeczytać to pisało , źe jest błąd aplikacji win32 service, potem wyskakuje okienko, źe system się wyłączy , odrazu mówie, źe to nie jest spowodowane Lsass.exe poniewaź, mam zainstalowaną nakładke, która była podana w FAQ i zeskanowałem programem, który zalecaliście, dzieje Mi się tak z kaźdą grą, wie ktoś czy to moźe być spowodowane, dodam jeszcze, źe jak w nic nie gram , źaden error nie wyskakuje system chodzi sprawawnie i nie wiesza się.

Odpowiedzi: 1

Jeśli chodzi o Hijackthisa, to wszystko co miałem do obejrzenia jest związane z pandą, panda nic Mi nie wyykryła, a w podglądzie zdarzeń mam kilka błędów niźej ich opis:

Podgląd Zdarzeń\Aplikacje:
Aplication Error:
Applikacja powodująca błąd svchost.exe, wersja 5.1.2600.0, moduł powodujący błąd ntdll.dll, wersja 5.1.2600.0, adres błędu 0x00001c96.

Aplication Error:
Applikacja powodująca błąd explorer.exe, wersja 6.0.2600.0, moduł powodujący błąd unknown, wersja 0.0.0.0, adres błędu 0x004a0007.

Application Hang:
Aplikacja zawieszająca PAVJOBS.EXE, wersja 2.12.1.0, moduł zawieszenia pavsmcl.dll, wersja 2.8.0.12, adres zawieszenia 0x0002da96.

EventSystem:
Podczas wewnętrznego przetwarzania system zdarzeń modelu COM+ wykrył zły kod powrotu. HRESULT to 800706BF z w wierszu 44 z d:\nt\com\com1x\src\events\tier1\eventsystemobj.cpp. Skontaktuj się z Pomocą techniczną firmy Microsoft i zgłoś ten błąd.

Application Error:
Aplikacja powodująca błąd PavFires.exe, wersja 1.6.7.4, moduł powodujący błąd PavFires.exe, wersja 1.6.7.4, adres błędu 0x0001bb45.

Podgląd zdarzeń\System
Service Control Menager:
Usługa Menedźer połączeń usługi Dostęp zdalny zakończyła działanie; wystąpił następujący błąd:
Odmowa dostępu.

RasMan:
Nie moźna uruchomić Menedźera połączeń usługi Dostęp zdalny, poniewaź nie moźna utworzyć buforów. Uruchom ponownie komputer. Odmowa dostępu.

No i te błędy dosyć często widze, źe występują w podglądzie zdarzeń.

EDIT

Naprawione, zeskanowałem ad–awarem wykrył Mi 10 wirusów między innymi znalazł się tam lsass.exe i service.exe, wszystko juź chodzi tak jak powinno. Dziękuje.
**Mis**
Dodano
02.02.2006 15:15:33
**Mis**
Dodano:
02.02.2006 14:49:15
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1