Bład z partycjami
Mam dwa dyski stary 10GB (Jeszcze system na nim mam) i nowy 160GB, podzieliłem nowy na 4 partycje (programem z windows XP) 40, 40, 60 i 10 (to ma byc moja nowa systemowa partycja) ale gdy włanczam instalator XP to pokazuje mi ze moj nowy dysk ma 130 gb i nie ma utworzonych partycji, wracam do windowsa i sa. Jak mam je utworzyc zeby działały, czy to maja byc partycje Podstawowe, Rozszerzone, a moze Dyski logiczne???
Odpowiedzi: 1
Ja o zupie Ty o d.rugim daniu.
Rozmaiwamy o instalatorze, o tym co zrobić gdy widzi on tylko 120(137)GB czy o tym, źe system widzi cały dysk ?
Wróć do lektury wspomnianych tematów – moźesz juź bez uźycia nicka Autora się za to zabrać i postasraj się, proszę, uwaźnie to przeczytać, bowiem wyjaśnienie i opis obejścia był podawany przynjamniej kilka razy – nie iwdze więc powodu, dla którego miałbym jeszcze raz to samo pisać.
PS.
Żeby wątpliwości nie było – równieź moje posty wyjaśniały jak i co zrobić naleźy.
Rozmaiwamy o instalatorze, o tym co zrobić gdy widzi on tylko 120(137)GB czy o tym, źe system widzi cały dysk ?
Wróć do lektury wspomnianych tematów – moźesz juź bez uźycia nicka Autora się za to zabrać i postasraj się, proszę, uwaźnie to przeczytać, bowiem wyjaśnienie i opis obejścia był podawany przynjamniej kilka razy – nie iwdze więc powodu, dla którego miałbym jeszcze raz to samo pisać.
PS.
Żeby wątpliwości nie było – równieź moje posty wyjaśniały jak i co zrobić naleźy.
Strona 1 / 1