Błąd z debugowaniem
Podczas otwierania niektórych stron WWW pojawia się okienko o treści:WYSTĄPIŁ BŁĄD PODCZAS WYKONYWANIA.CZY CHCESZ DEBUGOWAĆ? niźej podany jest wiersz i błąd.Ale nie ma nic co by wyjaśniało :evil:o co chodzi.
Miałem juź kiedyś te błedy w Win.Milenium.
Czy ktoś wie o co tu chodzi.Co to za czort i jak go wyleczyć :?: :?: :?:
Miałem juź kiedyś te błedy w Win.Milenium.
Czy ktoś wie o co tu chodzi.Co to za czort i jak go wyleczyć :?: :?: :?:
Odpowiedzi: 12
ciesze się ,źe wszystko ok.
i stronki chodzą jak powinny :D
Pozdrawiam Basior
i stronki chodzą jak powinny :D
Pozdrawiam Basior
teraz i u mnie jest git jak wstawiłem tego ptaszka w opcjach :lol:SLAY3R:
U mnie stronka chodzi git, oczywiście mam info o tym źe na stronie jest jakiś błąd w wierszu 90, ale nie przeszkadza on w oglądaniu strony.
basior:
Cześć raja.
Spróbuj jednak w ten sposób: narzedzia–>opcje internetowe–>zaawansowane, zaznacz opcje "wyłącz debugowanie skryptu".
To na pewno pomoźe, miałem kiedyś ten sam problem i uzyskałem właśnie taką podpowiedź.
Jak to zrobiłem to juź jest ok.
Pozdrawiam
Basior
Faktycznie pomogło tylko na pasku stanu(w dolnym lewym naroźniku) jest info o błedzie na stronie
–czyli tak jak pisał mrsit to ma związek ze stroną .
Pozdro :D
U mnie stronka chodzi git, oczywiście mam info o tym źe na stronie jest jakiś błąd w wierszu 90, ale nie przeszkadza on w oglądaniu strony.
Dark Angel:
Podaj mi te niekture strony z którymi masz kłopoty sprawdze :D
Moźe to troszke smieszna stronka ale ostatnia na której mam ten bład :x
http://www.kronopol.com.pl/pol/urzadzaj_panele_b.html
jak sie nie pojawi od poczatku to spróbuj odswieźyc.
Dark Angel:
Moźe to troszke smieszna stronka ale ostatnia na której mam ten bład :x
http://www.kronopol.com.pl/pol/urzadzaj_panele_b.html
jak sie nie pojawi od poczatku to spróbuj odswieźyc.
Cześć raja.
Spróbuj jednak w ten sposób: narzedzia–>opcje internetowe–>zaawansowane, zaznacz opcje "wyłącz debugowanie skryptu".
To na pewno pomoźe, miałem kiedyś ten sam problem i uzyskałem właśnie taką podpowiedź.
Pozdrawiam
Basior
Pozdrawiam
Basior
Ale pod tym komunikatem sa dwa przyciski i dwie moźliwosci TAK lub NIE.Gdy wybieram TAK otwiera sie jakies okno z którym sobie nieradzę.Gdy wybieram NIE komunikacic o błedzie nie chce mi dać spokoju i za kaźdym razem sie pojawia.Nawet jest problem z zamknieciem stronki która tym jest obarczona.I jak tu spokojnie przejsc nad tym badziewiem :evil:
Pozdro z miasta które podobno kocha Gierka :shock:
Pozdro z miasta które podobno kocha Gierka :shock:
Raja to info jest potrzebne tworcy strony uzytkownik tym sie nie musi przejmowac
najprawdopodobniej strona sieci Web jest cos zle z nia, ale nie jestem pewien – tez czasem mam takie bledy ale nie nalezy sie tym przejmowac :P
Strona 1 / 1