Błąd z ccApp ?!

O co tutaj chodzi ? Przy wyłaczaniu kompa wyskakuje oknno zamykania tego czegos ?? Spotkal sie ktos z tym ? Pewnie przez to komputer sie mi przywiesza, ale i pewnie CD–ROM sie zawiesza :?

Pozdrawiam !

Odpowiedzi: 7

masz zapewnie norton internet security 2004 albo 2003...ten proces odpowiada chyba za firewalla symantecowego o ile dobrze pamietam :)

mialem cos podobnego i wystarczylo zainstalowac wszystkie update do tego softu, jezeli nie to przeinstaluj go....niestety zauwazylem ze to oprogramowanie ma to do siebie ze robi takie rzeczy czasem
biciq
Dodano
08.01.2006 02:28:53
mateusz_:
Żółty:
Masz jakieś oprogramowanie Symanteca ?? Jeźeli tak, to sprawdź czy po LiveUpdate się nie poprawi ...

yy co mam zainstalowac np. ?

POwtórzę jeszcze raz – jeźli masz oprogramownie Symanteca to skorzystaj z jego funkcji LiveUpdate i zobacz czy się nie poprawiło.
Żółty
Dodano
06.01.2006 15:29:49
Żółty:
Masz jakieś oprogramowanie Symanteca ?? Jeźeli tak, to sprawdź czy po LiveUpdate się nie poprawi ...

yy co mam zainstalowac np. ?

a okienko moge zamknąc no ale czemu w ogole wyskakuje ?!
mateusz_
Dodano
06.01.2006 14:56:48
Tez takie cos mam ale to samo znika i nic nie powoduje zeby to okienko samo sie zamykalo przeczytaj tematy o szybszy zamykaniu windows xp.Dzieki temu ustawisz krotszy czas oczekiwania na zamkniecie aplikacji,i sama sie zamknie

Pozdrawiam

Ps.Mam nadzieję ze dobrze to powiedzialem :P
matic27
Dodano
05.01.2006 15:17:52
Tez takie cos mam ale to samo znika i nic nie powoduje zeby to okienko samo sie zamykalo przeczytaj tematy o szybszy zamykaniu windows xp.Dzieki temu ustawisz krotszy czas oczekiwania na zamkniecie aplikacji,i sama sie zamknie

Pozdrawiam

matic27
Dodano

Pozdrawiam

matic27
Dodano
Żółty
Dodano
04.01.2006 21:02:42
mateusz_
Dodano:
04.01.2006 20:37:09
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1