błąd w ms office
mam problem przy kazdym uruchomieniu ms word czy excel pojawia mi sie okienko microsoft visual basic i taki błąd:
Run–time error– 2147467259 (80004005)
Method PasteFace of object CommandBarButton failed
Lub taki:
run–time error '91':
Object variable or with block variable not set
co to moze byc?
Run–time error– 2147467259 (80004005)
Method PasteFace of object CommandBarButton failed
Lub taki:
run–time error '91':
Object variable or with block variable not set
co to moze byc?
Odpowiedzi: 8
dzieki za pomoc ale problem juz rozwiazalem,to byla wina antywirusa (kasperskiego), to on powodowal, ze pojawial sie ten błąd.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
W tej chwili nie wiem jak się tego pozbyć.
Czy jak się pojawia komunikat o błędzie to jest przycisk Debug?
Jesli tak to wciśnij ten przycisk i skopiuj procedury które mam nadzieje się wyświetlą, zrób takźe printscreena ekranu i zamieść to wszystko na forum.
PS
proszę uźywaj kropek i przecinków w swoich wypowiedziach. Łatwiej będzie je zrozumieć.
Czy jak się pojawia komunikat o błędzie to jest przycisk Debug?
Jesli tak to wciśnij ten przycisk i skopiuj procedury które mam nadzieje się wyświetlą, zrób takźe printscreena ekranu i zamieść to wszystko na forum.
PS
proszę uźywaj kropek i przecinków w swoich wypowiedziach. Łatwiej będzie je zrozumieć.
zrobilem tak i nic dalej ten błąd nie pyta sie mnie o makra folder xlstart byl pusty a jeszcze cos w pasku narzedzia w wordzie jak i w excelu pojawilo sie rozszezenie czyste same puste paski wczesniej tego nie bylo jak tam wchodze to pojawia sie ten sam blad co przy uruchamianiu
W Narzędziach – Opcjach – Zabezpieczeniach – Bezpieczeństwo makr ustaw opcję średnią dla worda i excela. Następnie zamknij aplikację i uruchom ponownie. Jeśli będzie komunikat–pytanie związany z makrami to znaczy, źe jesteśmy na dobrym tropie.
Czy w folderze XLStart coś było lub jest (tych folderów moźe być więcej jak jeden, sprawdź wszystkie)?
Czy w folderze XLStart coś było lub jest (tych folderów moźe być więcej jak jeden, sprawdź wszystkie)?
nie bawilem sie w nagrywanie makr zrobilem tak jak mowiles i dalej to samo skanowalem antywirusem ale nic nie wykryl
Przy wciśniętym klawiszu Shift blokowane są makra uruchamiane wraz z otwieranym plikiem.
Czy bawiłeś się w nagrywanie makr?
Czy w Narzędziach – Opcjach – Zabezpieczeniach – Bezpieczeństwo makr masz zaznaczony najniźszy wybór?
Dla worda powinno wystarczyć usunięcie szablonu Normal.dot a dla Excela wyczyszczenie folderu XLStart.
Jeśli to nie Ty stworzyłeś te makra to przeskanuj system antyvirusem.
Czy bawiłeś się w nagrywanie makr?
Czy w Narzędziach – Opcjach – Zabezpieczeniach – Bezpieczeństwo makr masz zaznaczony najniźszy wybór?
Dla worda powinno wystarczyć usunięcie szablonu Normal.dot a dla Excela wyczyszczenie folderu XLStart.
Jeśli to nie Ty stworzyłeś te makra to przeskanuj system antyvirusem.
wersja office 2003
fakt z wlaczonym shift–em w word nie pokazuje sie ten bład ale w excel dalej sie pokazuje wczesniej bylo ok nie wiem dlaczego tak sie stało
fakt z wlaczonym shift–em w word nie pokazuje sie ten bład ale w excel dalej sie pokazuje wczesniej bylo ok nie wiem dlaczego tak sie stało
Hej!
Która wersja offica?
Spróbuj uruchomić Worda przy wciśniętym klawiszu Shift.
Pozdrawiam
Która wersja offica?
Spróbuj uruchomić Worda przy wciśniętym klawiszu Shift.
Pozdrawiam
Strona 1 / 1