błąd usuwania pliku
Odpowiedzi: 3
-
[quote=Rebe]Sądząc po reakcji na próbę zmiany nazwy dowolnego pliku na tę przez Ciebie podaną system widzi w niej znaki zabronione ( nie pytaj skąd mu się to wzięlo ) i z tego powodu nie masz do tego pliku "dojścia". [/quote] To akurat dziwna reakcja twojego systemu, bo u mnie bez problemu zmienia nazwy innych plików na ten który jest powyzej.... edit: dla killboxa nazwa pliku ze sciażką jest za długa... kończy się tu: E:\!Michał\Uczelnie\!PWr\Informatyka\@Semestr II\Algorytmy i Struktury Danych\wykłady\Alg 1\5 Abstrakcyjne typy danych - stos. Implementacja stosu za pomocą tablicy i rekurencyjnej struktury danych (listy wiązanej). Zastosowanie stosu do programów klienck czytaj pole ścieżki maxymalnie 255 znaków hahaha...
-
[quote=Rebe]Chyba nie tyle za długa, ile za głęboka ( pobieznie mi wyszło, że te 8 pięter to tam jest ).[/quote] [quote=hpmaxms]czytaj pole ścieżki maxymalnie 255 znaków hahaha...[/quote] hmmm... nie głebokość a ilość znaków jest problemem... a to dlatego, że jakimś cudem udało mi się bez problemu zmienić nazwy folderów tak, żeby zmieścić się w tychże 255 znakach... efekt: [quote=KillBox]# 1 [Files to Delete] Path = E:\!Michał\Uczelnie\!PWr\Informatyka\@Semestr II\A i SD\W\Alg 1\5 Abstrakcyjne typy danych - stos. Implementacja stosu za pomocą tablicy i rekurencyjnej struktury danych (listy wiązanej). Zastosowanie stosu do programów klienckich.doc *File Was Deleted[/quote] więc jednak w KillBoxie jest ograniczenie co do ilości znaków a nie głębokości pliku. Pozdrawiam!