blad: SmartBridgeAlerts: MotiveSB.exe - Entry Point Not Found (czekam na pomoc od wczoraj!)
Witam ponownie. Wczoraj prosilam o pomoc w zwiazku z dziwnym komunikatem (nikt nie pomogl ), ktory pojawia sie kiedy probuje otworzyc 'moj komputer', 'moje dokumenty', 'panel sterowania' czy 'kosz'. Wsponialam tez, ze po zamknieciu okienka z komunikatem wszystkie te rzeczy otwieraja sie normalnie. Problem tylko w tym, ze za kazdym razem musze obejrzec ten komunikat. Nie ma tam zadnego kodu bledu.
Dodatkowo (i to tym powinnam byla wspomniec wczoraj) tuz po uruchomieniu systemu pojawia mi sie pewien blad. Mam angielska wersje jezykowa windowsa, wiec cytuje doslownie:
'Smart Bridge Alerts: MotiveSB.exe - Entry Point Not Found
The procedure entry point GetProcessImageFileNameW could not be located in the dynamic link library PSAPI.DLL'
Prosze, pomozcie biednej kobiecie. Nie zostawiajcie mnie w potrzebie - tak jak wczoraj. Postawcie sie w moje sytuacji: swiezo zainstalowany system, a tu takie okropienstwa...brrr! Jestem raczej lamerka, wiec prosze o w miare zrozumiale wypowiedzi ;)