Błąd przy instalacji Javy
Podczas instalacji Java Runtime Enviroment (jakoś tak :)) wyskakuje mi taki błąd. Pojawia się on właściwie jeszcze przed prawdziwą instalacją a tuź po przygotowaniu do instalacji. To samo wyskakuje teź przy próbie instalacji gier takich jak Car Tycoon, Football Manager 2005, oraz niektórych programów.
Odpowiedzi: 3
ten błąd jest taki:
PS: Sorki, źe post pod postem, ale nikt by nie zauwaźył bo spadł temat na dalsze strony
Nie moźna uruchomić usługi Instalator Windows na komputerze Komputer lokalny
Błąd 5: Odmowa dostępu
PS: Sorki, źe post pod postem, ale nikt by nie zauwaźył bo spadł temat na dalsze strony
poprawki pobrane i zainstalowane, bo przeglądałem archiwum, ale nadal ten problem występuje.
A gdzie mogę sprawdzić czy ta usługa jest auto/ręczna itd ??
EDIT: Juź znalazłem :) Do tej pory jest na ręcznym i nieuruchomiona. Jak próbuję uruchomić to teź jakiś błąd wyskakuje
A gdzie mogę sprawdzić czy ta usługa jest auto/ręczna itd ??
EDIT: Juź znalazłem :) Do tej pory jest na ręcznym i nieuruchomiona. Jak próbuję uruchomić to teź jakiś błąd wyskakuje
Usługa "instalator windows" właczona ( auto lub ręczny tryb )?
Poprawki do Windows Installera ze strony MS pobrane i zainstalowane ( mumer paczki, a pewnie i linka podawałem kilka razy ) ?
O to czy do archiwum forum zaglądałes to nawet nei ma co pytać – widać, źe ........
Poprawki do Windows Installera ze strony MS pobrane i zainstalowane ( mumer paczki, a pewnie i linka podawałem kilka razy ) ?
O to czy do archiwum forum zaglądałes to nawet nei ma co pytać – widać, źe ........
Strona 1 / 1