BŁĄD PRZEGLĄDARKI please pomocy
Hej!
mam win xp pro, z SP2
i mam taki problem: jeźeli chcę coś wydrukować ze storny www to wyskakuje następujący monit
Błąd programu Internet Explorer
Wystąpił błąd w skrypcie na tej stronie
Wiersz 229
Znak 1
Błąd: Bład wykonania operacji inpage
Kod: 0
URL: C:\windows\system32\shoclc.dll/preview.dlg
z worda, excela drukuje bez problemu, proszę o pomoc
Pozdrawiam wszystkich
mam win xp pro, z SP2
i mam taki problem: jeźeli chcę coś wydrukować ze storny www to wyskakuje następujący monit
Błąd programu Internet Explorer
Wystąpił błąd w skrypcie na tej stronie
Wiersz 229
Znak 1
Błąd: Bład wykonania operacji inpage
Kod: 0
URL: C:\windows\system32\shoclc.dll/preview.dlg
z worda, excela drukuje bez problemu, proszę o pomoc
Pozdrawiam wszystkich
Odpowiedzi: 7
nynio:
jak mam usunac całaą zawartość jak odmawia mi dostępu nawetr w comanderze nie moge usunac, w jaki inny sposob moge wyszczyscic ten katalog dokładnie?
W trybie awaryjnym, z poziomu konsoli odzyskiwania itp – w archiwum forumowym będzie pewnie więcej sposobów podanych.
Update:
Sprawdź czy dało się będzie wyczyścić jak zatrzymasz (Start –> Uruchom –> services.msc) usługę Bufor wydruku
jak mam usunac całaą zawartość jak odmawia mi dostępu nawetr w comanderze nie moge usunac, w jaki inny sposob moge wyszczyscic ten katalog dokładnie?
nynio:
teź juź tak robilem i nic nie pomogło, moźe trzeba jakoś odnowić IE? (moźliwe ze jakiś plik ma uszkodzony?)
jak usuwałem zawartość katalogu spool to niektore pliki nie chcioaly sie usunac bo byla odmowa dostepu )usuwalem w win commander))
jakie inne propozycje?
No to w końcu usunąłeś zawartość katalogu spool czy nie ?? Jak nie wszystko wyczyścileś to nie moja wina :P
teź juź tak robilem i nic nie pomogło, moźe trzeba jakoś odnowić IE? (moźliwe ze jakiś plik ma uszkodzony?)
jak usuwałem zawartość katalogu spool to niektore pliki nie chcioaly sie usunac bo byla odmowa dostepu )usuwalem w win commander))
jakie inne propozycje?
jakie inne propozycje?
Spróbuj odinstalować wszystkie drukarki, usunąć zawartość katalogu %windir%\system32\spool i zainstalować ponownie drukarki.
uźywam tylko przeglądarki IE (innej nie chce) i nie chce drukować z źadnej strony www link który podałeś juź sprwdzałem i niestety nic tego :/
hmmm... Mam nadzieję, źe chodzi o to:
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=KB;PL;293176
Uźywasz IE? tylko z jednej strony nie chce drukować?? W innych przeglądarkach juź drukuje?
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=KB;PL;293176
Uźywasz IE? tylko z jednej strony nie chce drukować?? W innych przeglądarkach juź drukuje?
Strona 1 / 1