Bład protokolu PPP (724)
Witam Wszystkich,
mam problem z polaczeniem komputera z telefonem w postaci modemu – wszystko juz skonfigurowalem i w momencie jak lacze sie po przez dial–up pojawia sie komunikat blad protokolu PPP...
mam problem z polaczeniem komputera z telefonem w postaci modemu – wszystko juz skonfigurowalem i w momencie jak lacze sie po przez dial–up pojawia sie komunikat blad protokolu PPP...
Odpowiedzi: 2
moze masz racje ale ten sposob tez juz probowalem...
pojawia sie nastepujacy komuniakt:
Bład 734: protokol kontrolny polaczen PPP zostal zakonczony
doczytalem wiecej informacji nastepujacej tresci:
wlacz logowanie protokolu PPP po przez netsh.exe
podobno netsh.exe powinien pomoc w identyfikacji problemu negocjacji protokolu PPP
i tutaj pojawia sie problem, gdyz nie wiem jak skonfigurowac ten protokol po przez netsh.exe
WIN 2000
pojawia sie nastepujacy komuniakt:
Bład 734: protokol kontrolny polaczen PPP zostal zakonczony
doczytalem wiecej informacji nastepujacej tresci:
wlacz logowanie protokolu PPP po przez netsh.exe
podobno netsh.exe powinien pomoc w identyfikacji problemu negocjacji protokolu PPP
i tutaj pojawia sie problem, gdyz nie wiem jak skonfigurowac ten protokol po przez netsh.exe
WIN 2000
Witam moze jest wpisany zły numer pod ktory sie laczysz sprawdz dobrze jesli nie to problem moze byc spowodowany usterka modemu zobacz takze na opcje modemu ( zalecane wybieranie tonowe )
mozliwe jest tez ze problemem moze byc poczta glosowa nalezy wtedy ta funkcje wylaczyc dzwoniac na (* cos – dokladnie niewiem )
pozdrawiam
mozliwe jest tez ze problemem moze byc poczta glosowa nalezy wtedy ta funkcje wylaczyc dzwoniac na (* cos – dokladnie niewiem )
pozdrawiam
Strona 1 / 1