Błąd pomocy i obsługi technicznej
Czy ktoś mi jest w stanie pomuc, mam problem z pomocą.
Klikam menu start i Pomoc i wywala taki błąd

no dobra robie tak jak pisze odszukuję uruchamiam i znowu błąd ale tym razem taki:

i co wy na to :?: :?: :?: czy idzie to jakoś naprawić :?: :idea: [/img]
Klikam menu start i Pomoc i wywala taki błąd

no dobra robie tak jak pisze odszukuję uruchamiam i znowu błąd ale tym razem taki:

i co wy na to :?: :?: :?: czy idzie to jakoś naprawić :?: :idea: [/img]
Odpowiedzi: 2
Hmm takie coś zdaźyło mi się juź kilka razy ale nie zwracałem na to uwagi tylko źe to juź staje się coraz bardziej dokuczliwe no i skoro w systemie jest ta pomoc to niech będzie :D z wiersza poleceń koźystam bardzo mało a prawie wcale więc jestem zielony a ten plik jest

a odnośnie tej usługi to ja jej nie wyłanczałem a jak to ma dokładnie pisać bo przeglądałem i nic nie znalazłem :(

a odnośnie tej usługi to ja jej nie wyłanczałem a jak to ma dokładnie pisać bo przeglądałem i nic nie znalazłem :(
Usługa jest na liście w narźedziach administracyjnych panelu sterowania ?
Usługa jest uruchomiona ?
Próbowałeś plik, o kórym mowa, dograć czy poprzez sfc /scannow z wiersza polecenia, czy przez expand z konsoli odzyskiewania ?
Sprawdizłeś zawartość katalogu windowspchealthhelpctrinaries pod kątem tego brakujaćego pliku ?
Usługa jest uruchomiona ?
Próbowałeś plik, o kórym mowa, dograć czy poprzez sfc /scannow z wiersza polecenia, czy przez expand z konsoli odzyskiewania ?
Sprawdizłeś zawartość katalogu windowspchealthhelpctrinaries pod kątem tego brakujaćego pliku ?
Strona 1 / 1