błąd podczas naprawy systemu

Cześć Pojawił mi się dzisiaj problem z InstallShield, znalazłem w sieci kilka instrukcji jak go naprawić ale nic nie pomogło. Postanowiłem włożyć płytkę z Windowsem i naprawić system. Podczas kopiowania plików instalacyjnych pojawił się pierwszy problem, jeden plik nie chciał się skopiować. ominąłem go i poszedłem dalej. Rozpoczęła się instalacja i nagle pojawiło się okienko: [code]Błąd krytyczny: Wystąpił błąd uniemożliwiający kontynuacje instalacji. Nie można zainstalować jednego ze składników wymaganych przez system Windows do kontynuacji instalacji. W magazynie brak miejsca do wykonania tego polecenia. Naciśnij ok, aby wyświetlić plik dziennika instalatora[/code] Zdanie "W magazynie brak miejsca..." sugeruje mi że to chyba nie ma związku z tym plikiem co nie chciał się skopiować (już kiedyś miałem podobny problem z plikiem co nie chciał się skopiować i nic takiego nie wyskoczyło. Teraz nie mogę ani kontynuować naprawy ani powrócić do starego systemu. Pomóżcie koledzy

Odpowiedzi: 3

Z braku lepszej koncepcji probowałbym dograć brakujący plik do katalogów tymczasowych instaatora (może z poziomu konsoli odzyskiwania dałoby sie tam dopchać po poleceniu set allowallpaths =true albo z poziomu jakiego Linuksa Live)
Żółty
Dodano
28.10.2008 22:40:13
nie może skopiować pliku cabinet.dll w dzienniku instalacji mam taki wpis po bledzie:Instalation failed e:\polish\winxp\pro_with_sp2\ic86\asms. error message: w magazynie brak miejsca dla wykonania tego polecenia.
monkw
Dodano
27.10.2008 23:54:34
Jaki plik nie chciał sie skopiować ??
Żółty
Dodano
27.10.2008 22:37:21
monkw
Dodano:
27.10.2008 18:08:45
Komentarzy:
3