Błąd podczas instalacji SP2
Instaluje Sp2 wszystko przebiega ok do pewnego momentu a mianowicie pokazuje się okienko a w nim tekst "klucz produktu uźywany podczas instalacji windows xp moźe być nieprawidłowy itd...instalacja nie moźe zostać dokończona" co robić?
Odpowiedzi: 13
grzechura:
ale tak nawiasem mowiac to nawet posiadacze legalnego windowsa mieli chyba z tym swego czsu problemy...
jeśli był zmieniany sprzęt (modernizacja kompa) to teź musiałem dzwonić do microsoftu i podawać numer wygenerowany przez system choć mam legalnego windowasa, ponoć jak ktoś ma OEM–ke to po 100 uruchomieniu musi zadzwonić celem aktualizacji
koles masz zly klucz produktu windows ja tez tak mialem i musialem se skolowac inny
zgadza sie, koles poszukaj sobie w wyszukiwarce co Ci trzeba i po sprawie.
aleksander:
ciekawe jak wy ludziska instalujecie service packi jak załoźe się źe 95% z was ma pirackie windowsy
A chciałem się dowiedziec jak mam sobie z tym poradzić a tu się ze mnie śmiejeą źe jestem piracholem
Nie lubię takich wypowiedzi i w związku z tym odpiszę standardem :
"Nie dość, źe złodziej, to jeszcze ***".
Szkoda pieniędzy na OS ?
To nie zajmuj naszego czasu uźalaniem się i bezczelnymi insynuacjami.
ciekawe jak wy ludziska instalujecie service packi jak załoźe się źe 95% z was ma pirackie windowsy
A chciałem się dowiedziec jak mam sobie z tym poradzić a tu się ze mnie śmiejeą źe jestem piracholem
Rebe:
grzechura:
ale tak nawiasem mowiac to nawet posiadacze legalnego windowsa mieli chyba z tym swego czsu problemy...
Z czym ?
Z telefonem do MS ?
no z telefonem nie, chyba ze ktos nie mial,
ale chodzi o to ze kto mial orginala to z tymi kluczami tez byl klopot bo nie pasowaly
Rebe:
adik154 – więcej na temat, mniej "swobodnej twórczości".
O co chodzi :P To było bardzo na temat,,,aluzja źe nie ma legalnej wersji :P
grzechura:
Z czym ?
Z telefonem do MS ?
aleksander – to, kuźwa, nie bedziesz miał SP2.
Gdybyś poczytął na stonach MS to byś nawet tematu nie zakładął, bo innej propozycji nikt Ci nie przedstawi.
Gdybyś poczytął na stonach MS to byś nawet tematu nie zakładął, bo innej propozycji nikt Ci nie przedstawi.
Jak ty masz legalnego Windowsa to Bill Gates jest biedny :wink:
aleksander:
kuźwa mam legalnego i nigdzie dzwnić nie będe.
To se nie zainstalujesz. Skoro legalny to MS poda nowy numer seryjny.
W archiwum moźe będą podobne problemy.
kuźwa mam legalnego i nigdzie dzwnić nie będe.
Strona 1 / 1