Błąd krytyczny

Witam,

mam problem z XP SP2. Komp jest świeźo po formacie i jak chcę cokolwiek zainstalować to wyświetla mi :" wystąpił bląd krytyczny".
Co to moźe być?
Co z tym zrobić?

Update:
przepraszam błąd jest "katastrofalny"

Odpowiedzi: 7

Ja tu nie od iluminacji Twej jestem, ale dla swej rozrywki. Aczkolwiek wyjawię Ci o co chodzi.
Instalowanie Opery, jest słynnym panaceum na wszelkie problemy, prawie jak format C: Zapomniałem dodadć tagów skoro jak widać taki ":tary forumowicz" nie skumał bazy.
Z tymi uciśnionymi to sam pomyśl, posiłkując się własnym postem, nie będę Ci aź tak ułatwiał ;)
skfarkozasysacz
Dodano
12.02.2005 10:32:51
skfarkozasysacz:
Bobi_robert:
skfarkozasysacz:
Mogłeś teź zainstalować Operę :P

Mozesz mnie i zapewne innym czytajacym ten temat wyjasnic co Twoj post ma wspolnego z tematem ??

Gdybyś czytał czasami forum Jama Mastaha, nie musiałbym Ci tłumaczyć.

Moze mnie w takim razie oswiecisz czytelniku Jamy
Bo mnie sie zdaje ze jestes na forum CXP, a jesli chcesz sie odwoywac do innego to moze zalinkujesz go

skfarkozasysacz:
BTW, cos Ty się takim rzecznikiem reszty "uciśnionych" samorzutnie uczynił ?? :shock:

Moze rozwiniesz te swiatła mysl, jakies przyklady, fakty. Na razie to widze zes wyjechał z jakims smutem w dodatku nie na temat

Byc moze EOT
Bobi
Dodano
12.02.2005 10:25:03
skfarkozasysacz:
Bobi_robert:
skfarkozasysacz:

Mozesz mnie i zapewne innym czytajacym ten temat wyjasnic co Twoj post ma wspolnego z tematem ??

Moze mnie w takim razie oswiecisz czytelniku Jamy
Bo mnie sie zdaje ze jestes na forum CXP, a jesli chcesz sie odwoywac do innego to moze zalinkujesz go

skfarkozasysacz:
BTW, cos Ty się takim rzecznikiem reszty "uciśnionych" samorzutnie uczynił ?? :shock:

Moze rozwiniesz te swiatła mysl, jakies przyklady, fakty. Na razie to widze zes wyjechał z jakims smutem w dodatku nie na temat

Byc moze EOT
Bobi
Dodano
12.02.2005 10:25:03
Bobi_robert:
skfarkozasysacz:

skfarkozasysacz
Dodano
12.02.2005 10:11:59
skfarkozasysacz:

Bobi
Dodano
12.02.2005 09:56:33
Mietix:
Jak zwykle pomógł niezawodny format c:

skfarkozasysacz
Dodano
12.02.2005 09:53:47
Jak zwykle pomógł niezawodny format c:
Anonymous
Dodano