Blad explorera po instalacji poprawek

Po zainstalowaniu ostatnich poprawek ze stajni Microsoftu moj explorer wysiadl i przy logowaniu wyskakuje blad:(

Czy ktos mial podobne problemy?
Co zrobic?(odinstalowaniu tych poprawek nie poprawilo sytucji, a konsola odzyskiwania systemu jest nieaktywna!)

Odpowiedzi: 4

nie napisałem ze nie ma odpowiedzi. Napisałem źe nie chce mi się przeszukiwac tych ogromnych zasobów! Licze na dobrą wolę forumowiczów:)i za nią ci Rebe dziękuję!Teraz jestemw pracy i nie mogę wprowadzić w źycie twoich sugesti, ale jak tylko wrócę to sprobuję! Dzięki!:D
Anonymous
Dodano
16.08.2005 11:58:29
1. Adres nie ma specjalnego znaczenia, bo znacznie iwększa szansa na trafienie typu błedu niź odkładnej komórki.
2. Jeźeli sięgnąłbyś do logów to jest szansa, źe oś zn ich by moźna wywnioskować.
3.
konsola odzyskiwania systemu jest nieaktywna
– co to znaczy i czym się objawia ?
4. Sprawdzałes pamięć ?
5. Wiersz polecenia działa ? – Jeźeli tak to czy dokonałeś sprawdzenia przez sfc /scannow i chkdsk z parametrem /f ?
6. Czy i ew. co instalowaleś przy okazji – w tym samym czasie co poprawki ?
7. Tak samo jest we wszyskich trybach uruchomieniowych ?
8. Skoro napisałeś, źe
nie chce mi sie przeszukiwac przez 2 godziny forum
to skąd wiesz, źe nie ma odpowiedzi?
Rebe
Dodano
16.08.2005 11:55:17
No wlasnie gdybym szukał konretów ogólnych to bym nie zadawał pytania!Mnie chodzi dokładnie o ten bład a nie chce mi sie przeszukiwac przez 2 godziny forum i nic nie zdziałac więc pytam. Jeśli nie znasz odpowiedzi to daruj sobie nauke poslugiwania sie forami!ok?
dzieki...
Anonymous
Dodano
16.08.2005 10:44:05
coś o tym znalazł byś w przyklejonym temacie często zadawane pytania (o pamięci writteln), poza tym o explorerze było w ... tematów, choć nie jestem pewny czy akurat o tym samym błędzie
MetaVirus
Dodano
16.08.2005 01:54:49
Anonymous
Dodano:
15.08.2005 14:23:43
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1