Błąd CRC
Przy kopiowaniu danych z CD / DVD na dysk zdarza sie, ze pojawia sie blad sumy kontrolnej – blad CRC (i juz po danych??).
Jak mozna sie dowiedziec – dane w pakiecie danych zostały zniekształcone podczas przesyłania.
Moje pyanie brzmi: jak sie pozbyc tych bledow w przyszlosci i co moze byc ich przyczyna??
Jesli taki temat juz gdzies byl to sorry.
Dzieki :D
Jak mozna sie dowiedziec – dane w pakiecie danych zostały zniekształcone podczas przesyłania.
Moje pyanie brzmi: jak sie pozbyc tych bledow w przyszlosci i co moze byc ich przyczyna??
Jesli taki temat juz gdzies byl to sorry.
Dzieki :D
Odpowiedzi: 5
Ad@$:
Żółty:
Ad@$:
Żółty:
Nie "sorry" tylko do szukajki marsz ;) Wpisałem "crc kopiowaniu", kazałem poszukać wszystkich słów i pare tematów się znalazło.
Gwoli scislosci. Wpisz raczejcrc and kopiowaniu
;)
A to jakas róznica jest ??
Gdy sie doda and to nie wyskoczy np.ten temat, ktory nie pasuje.
W zasadzie to i samo crc by wystarczylo ;).
To ja mam inną szukajkę ?? :shock: Bo mi temat o którym piszesz nie wyskoczył ...
Żółty:
Ad@$:
Żółty:
Nie "sorry" tylko do szukajki marsz ;) Wpisałem "crc kopiowaniu", kazałem poszukać wszystkich słów i pare tematów się znalazło.
;)
Gdy sie doda and to nie wyskoczy np.ten temat, ktory nie pasuje.
W zasadzie to i samo crc by wystarczylo ;).
Ad@$:
Żółty:
;)
Żółty:
Gwoli scislosci. Wpisz raczej
crc and kopiowaniu
;)
Strona 1 / 1