Błąd CRC

Przy kopiowaniu danych z CD / DVD na dysk zdarza sie, ze pojawia sie blad sumy kontrolnej – blad CRC (i juz po danych??).
Jak mozna sie dowiedziec – dane w pakiecie danych zostały zniekształcone podczas przesyłania.

Moje pyanie brzmi: jak sie pozbyc tych bledow w przyszlosci i co moze byc ich przyczyna??

Jesli taki temat juz gdzies byl to sorry.

Dzieki :D

Odpowiedzi: 5

Ad@$:
Żółty:
Ad@$:
Żółty:
Nie "sorry" tylko do szukajki marsz ;) Wpisałem "crc kopiowaniu", kazałem poszukać wszystkich słów i pare tematów się znalazło.

Gwoli scislosci. Wpisz raczej
crc and kopiowaniu

;)

A to jakas róznica jest ??

Gdy sie doda and to nie wyskoczy np.ten temat, ktory nie pasuje.
W zasadzie to i samo crc by wystarczylo ;).

To ja mam inną szukajkę ?? :shock: Bo mi temat o którym piszesz nie wyskoczył ...
Żółty
Dodano
18.06.2005 21:10:19
Żółty:
Ad@$:
Żółty:
Nie "sorry" tylko do szukajki marsz ;) Wpisałem "crc kopiowaniu", kazałem poszukać wszystkich słów i pare tematów się znalazło.

crc and kopiowaniu

;)

Gdy sie doda and to nie wyskoczy np.ten temat, ktory nie pasuje.
W zasadzie to i samo crc by wystarczylo ;).
Ad@$
Dodano
18.06.2005 20:33:21
Ad@$:
Żółty:

crc and kopiowaniu

;)

Żółty
Dodano
18.06.2005 20:29:40
Żółty:

crc and kopiowaniu

;)
Ad@$
Dodano
18.06.2005 19:29:23
Żółty
Dodano
18.06.2005 18:40:45
MishMash
Dodano:
18.06.2005 18:38:09
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1