Błąd 0x80040707
Witam!!!
Po zainstalowaniu winXP SP2 próbowałem zainstalować program Language localizator v.4.72, lecz wyświetla się komunikat o treści:
"Internal Failure
Error Number 0x80040707"
i program instaluj się z błędem.
Co to za błąd? Nie mogłem znaleźć do tej pory przyczyny jego powstania. Poprzednio, instalacja programu przebiegała bez zakłóceń.
Podpowiedzcie, gdzie szukać tego błędu i jak go usunąć?
Pozrawiam
Kazik
Po zainstalowaniu winXP SP2 próbowałem zainstalować program Language localizator v.4.72, lecz wyświetla się komunikat o treści:
"Internal Failure
Error Number 0x80040707"
i program instaluj się z błędem.
Co to za błąd? Nie mogłem znaleźć do tej pory przyczyny jego powstania. Poprzednio, instalacja programu przebiegała bez zakłóceń.
Podpowiedzcie, gdzie szukać tego błędu i jak go usunąć?
Pozrawiam
Kazik
Odpowiedzi: 4
Tak. W czasie instalacji zmieniłem język czeski na angielski, lecz nic to nie dało.
Kazik
Kazik
A próbę zmiany języka podjąłeś ?
Dziękuję za odpowiedź.
Przejrzałem ten artykuł, lecz postaram się go ewentualnie zbadać po przetłumaczeniu. Na razie nie rozumiem z niego zbyt wiele – nie uczyłem się nigdy języka angielskiego.
Na pierwszy rzut oka procedura jest dość zawiła i wymaga (prawdopodobnie) tworzenia skryptu, co w moim przypadku nie jest rzeczą łatwą.
Czy moźe mi ktoś wyjaśnić ten problem bardzej przystępnie?
Pozdrawiam
Kazik
Przejrzałem ten artykuł, lecz postaram się go ewentualnie zbadać po przetłumaczeniu. Na razie nie rozumiem z niego zbyt wiele – nie uczyłem się nigdy języka angielskiego.
Na pierwszy rzut oka procedura jest dość zawiła i wymaga (prawdopodobnie) tworzenia skryptu, co w moim przypadku nie jest rzeczą łatwą.
Czy moźe mi ktoś wyjaśnić ten problem bardzej przystępnie?
Pozdrawiam
Kazik
http://support.installshield.com/kb/view.asp?pcode=ALL&articleid=Q107559&ISCSJNL=%3CATT:EMAIL_ID%3E – pierwszy wynik z googli
W polskich wynikach jest mowa np. o zmianie języka na angielski na czas instalacji.
W polskich wynikach jest mowa np. o zmianie języka na angielski na czas instalacji.
Strona 1 / 1