Big problem z windowsem i grami!!!

więc..mam problem z windowsem..ok..miesiac temu moj komputer zosatl zainfekowany przez mase wirusow trojanow..ktore wkradly mi sie w pliki systemowe..ktore musislam usunac.Teraz zosały bledy systemu i dziwna tapeta pulpitu z napisem "spaywere infection" oraz zwolniona praca procesora.I jeszcze mam problem z uruchomieniem gier np.Nfs MW..ktory został mi niedwno wgrany ale pokazuje sie okienko ms–dos i zawiadomienie z 16–bitowa mapa systemu.. :P :P i tyle prosze o pomoc!!!

Odpowiedzi: 5

AAAAA..dzieki za odp i za pomoc–––> czyli czeka mnie format dysku :o :o pozdrowiam
madzia–kotek
Dodano
16.01.2006 21:05:05
AAAAA..dzieki za odp i za pomoc–––> czyli czeka mnie format dysku :o :o pozdrowiam
madzia–kotek
Dodano
16.01.2006 21:05:05
Peter_l:

Pilki systemowe mogą oznaczać dla laików (nie twierdzę, źe madzia–kotek nim jest, bo tego nie wiem) wszystko co się znajduje wewnątrz Windows.

wojtt – chyba nie będzie tak źle – powinien wystarczyć expand z płyty usuniętych plików.

Jak najbardziej sie z Tobą Perer_I zgadzam. Tylko skoro madzia–kotek napisała źe komputer chodzi wolniej to coś musi być nie tak (albo nie pozbyła sie wszystkich wirusów badz tez coą własnie z tymi plikami systemowymi). Poza tym jeszcze trzeba wiedzieć jakie pliki przywrócić (nadpisać) oraz oczywiście jak to zrobić.
Dlatego napisałem ze moźna sie zastanowić nad ponowną instalacją sytemu co naprawi (z b.duzym prawdowpodobieństwem) kłopoty z plikami systemowymi, wirusami oraz z innymi problemami o których madzia pisze w pierwszym poście. Pozdrawiam
wojtt
Dodano
12.01.2006 13:28:59
wojtt:
madzia–kotek:
moj komputer zosatl zainfekowany przez mase wirusow trojanow..ktore wkradly mi sie w pliki systemowe..ktore musislam usunac.

P.S. Skoro pokasowałaś jakieś pliki systemowe, warto zastanowić sie na reinstalacją systemu.

Pilki systemowe mogą oznaczać dla laików (nie twierdzę, źe madzia–kotek nim jest, bo tego nie wiem) wszystko co się znajduje wewnątrz Windows.

wojtt – chyba nie będzie tak źle – powinien wystarczyć expand z płyty usuniętych plików.
Peter_l
Dodano
11.01.2006 19:37:47
madzia–kotek:
moj komputer zosatl zainfekowany przez mase wirusow trojanow..ktore wkradly mi sie w pliki systemowe..ktore musislam usunac.

To masz duźo szczęścia źe komputer wogóle sie uruchamia. Poza tym coś mi sie wydaje ze nie pozbyłaś sie wszystkich smieci z systemu. Na początek przeskanuj jeszcze dokładnie komputer pod względem róźnego typu robactwa (wirusy, spywer itd.) po tym zainteresuje sie programem HiJack This (wszystko w

tym temacie. Dopiero na końcu zacznij martwić sie grą.

P.S. Skoro pokasowałaś jakieś pliki systemowe, warto zastanowić sie na reinstalacją systemu.
wojtt
Dodano
11.01.2006 18:25:05
madzia–kotek
Dodano:
11.01.2006 18:17:07
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1