big problem z pixel view–BT878P+ rev. 9d
mam karte PV–BT878P+ rev. 9d.standardowy program z plytki producenta wiesza sie po paru minutach od wlaczenia.nie w jakims konkretnym momencie.zainstalowalem najnowsze sterowniki do xp.do karty graficznej tez.mam s3 blaster savage 4.i sysyem windows xp professional bez zadnych sp.probowalem karte w roznych slotach ale zawsze bylo to samo.na win98 tez.probwalem tez borgiem ale on sie od razu zawieszal:)dscalerem tez i moretv i jtv i christv:))no chyba ze cos zle robilem.moze mi ktos pomoc?z gory dzieki
Odpowiedzi: 3
MOBO– Płyta główna
A co do bioska to nie wiem jaka masz plyte gl. aha i jeszcze niewiem zbytnio co tam trzeba poprzestawiac jak znajde ten artykul to napisze. To bylo opisane w Komputer swiat albo w Enterku ale juz nie pamietam. W wakacje o tym czytalem :wink:
A co do bioska to nie wiem jaka masz plyte gl. aha i jeszcze niewiem zbytnio co tam trzeba poprzestawiac jak znajde ten artykul to napisze. To bylo opisane w Komputer swiat albo w Enterku ale juz nie pamietam. W wakacje o tym czytalem :wink:
hm no wiem ze te karty sa nienajlepsze.szukalem na roznych forach ale akurat nikomu sie nie zawieszala.a co konkretnie mam w biosie poprzestawiac?u kolegi dziala ta karta dobrze.a coto jest MOBO?a w 98 identycznie jest jak w xp..
To juz bylo pisane wiele razy na forum ale napisze jeszcze raz. Karty TV sa bardzo niewdzieczne, zazwyczja zle dzialaja, albo buntuja kompa. Wiec ja mam ta sama ale na XP bez SP po zainstalowaniu padal system na SP2 jeszcze nie instalowalem. Wracajac do twojego porblemu to moze w biosie cos poprzestawiaj. Wez karte do kolegi i zobacz czy bedzie dalej to samo. Moze z twoje MOBO nie akceptuje tej karty tv. Z kartami tv sa same problemy tylko 1 na 10 albo i na 100 dziala poprawnie na XP ale jak zle dziala tez na 98 to juz cos dziwnego :!:
Strona 1 / 1