BICIE REKORDU
Co Wy, drodzy Towarzysze, powiedzielibyscie na pobicie rekordu obecnych urzytkownikow? Trzeba ustalic tylko date i czas.
Odpowiedzi: 20
Hymm mi tam pasuje bo 2 jade na biwaczek 8) . Wiec taki rekordzik poprawi mi samopoczucie :D . Ale i tak nic go nie popsuje po :wink:
Mnie pasi
Wiem :mrgreen: "Óczę się fkońcu ot miszczuf tego źemiosła" :P :lol:Doktor X:Oj Pawek,Pawek ty to potrawisz rozluznic atmosfere :lol: :lol:
Wiem :mrgreen: "Óczę się fkońcu ot miszczuf tego źemiosła" :P :lol:Doktor X:Oj Pawek,Pawek ty to potrawisz rozluznic atmosfere :lol: :lol:
Jak dla mnie to pasi :). Ale niech to trwa troche (od 20 do 21) dla spoznialskich :D.
Chłopaki, zdecydujcie się na konkretna date i godzine a nie piszcie, źe moźecie zawsze, bo do niczego nie dojdziemy! Moja propozycja 1 czerwca godzina 20:00
To pasuje czy nie?! I nie piszcie juz, źe Wam kaźda pasuje :D
To pasuje czy nie?! I nie piszcie juz, źe Wam kaźda pasuje :D
Pawek napisal
Oj Pawek,Pawek ty to potrawisz rozluznic atmosfere :lol: :lol:
. Myślę, źe tego dnia nie będziesz w stanie wejść na forum, no i nie będziesz miał czasu
Oj Pawek,Pawek ty to potrawisz rozluznic atmosfere :lol: :lol:
1. Myślę, źe tego dnia nie będziesz w stanie wejść na forum, no i nie będziesz miał czasu :mrgreen:
2. Fije podając tą propozycję na pewno nie kierował się datą urodzin Twojej dziewczyny :P
PS.
Jak juź tak bardzo chcecie się bić z rekordem, to ja mogę Was wspomóc na pewno kaźego wieczora w tygodniu (od poniedziałku do niedzieli miedzy godziną 21:00 a 23:00) :mrgreen: Poza tym na forum bywam o wielu innych porach, więc powtarzam – dla mnie nie problem "trafić w rekord" :wink:
2. Fije podając tą propozycję na pewno nie kierował się datą urodzin Twojej dziewczyny :P
PS.
Jak juź tak bardzo chcecie się bić z rekordem, to ja mogę Was wspomóc na pewno kaźego wieczora w tygodniu (od poniedziałku do niedzieli miedzy godziną 21:00 a 23:00) :mrgreen: Poza tym na forum bywam o wielu innych porach, więc powtarzam – dla mnie nie problem "trafić w rekord" :wink:
Pawek:fije:gieras:(...) moze jakas fajna data ? tak kojarzaca sie z czyms
Moźe 11 września, fajnie się kojarzy :wink:
:shock: Jestem pełen politowania dla tej propozycji :x
Dlaczego ???
to sa urodziny mojej kobiety !!!
jestem za !
Ja bede na 100% niezaleznie od daty i godziny.
No to jak kaźdy mówi, źe mu wszystko jedno, to nigdy nie ustali sie konkretnej daty, to trzeba sie sprecyzować na jakiś termin i się tego trzymać , bo inaczej nie wypali.
O pewnych rzeczach się nie źartuje i jakkolwiek byś to napisał i jakie "emoty" wstawił, to swoje zdanie bym miał.fije:A czy nie szczaiłeś tutaj źartu??
PS. Mnie czas obojętny – i tak będę :P No chyba źe nie będę mógł z przyczyn ode mnie niezaleźnych.
No to wpisujcie się kto za 1 czerwca o godzinie 20:00
fije:Faktycznie kiepski źart, moźe w ramach rehabilitacji zaproponuje 1 czerwca. Co Wy na to?
Pwenikiem, źe ten temat powinien mieć tytuł " Bicie...piany"
Jak dla mnie to moze byc. I tak np od 20:00 do 20:30.
Faktycznie kiepski źart, moźe w ramach rehabilitacji zaproponuje 1 czerwca. Co Wy na to?
Pawek:fije:gieras:(...) moze jakas fajna data ? tak kojarzaca sie z czyms
Zgadzam sie z Toba Pawek. A jesli chodzi o czas, to trzeba ustalic to troche wczniesniej. Przynajmniej ze 2 tygodnie – bo ci co rzadko wchodza tez musza wiedziec :D. Moze niech moderatorzy zaproponuja jakis termin i okreslony czas.
Ad@$ z słynnego (ostatnio) Chorzowa się przyłącza
A czy nie szczaiłeś tutaj źartu??
fije:gieras:(...) moze jakas fajna data ? tak kojarzaca sie z czyms