BICIE REKORDU
Co Wy, drodzy Towarzysze, powiedzielibyscie na pobicie rekordu obecnych urzytkownikow? Trzeba ustalic tylko date i czas.
Odpowiedzi: 20
nie wiem jaki sens ma przeciąźanie serwera na chama
Endrju:
Starszego tematu to ty nie znalazłeś :?:
Starszego tematu to ty nie znalazłeś :?:
dorzucam posta do puli
Rekord bede bil ale gry to raczej nawt jak wygram 8) to prosze nie przesylac bo juz mam :D (eh te piraty)[mam orginal] :wink:
EL NINO:SLAY3R juz sie cieszy kurna, ze z mocy prawa nie bierze udzialu w konkursie :P :lol: .
Nie bardziej niź ty :P :P
SLAY3R juz sie cieszy kurna, ze z mocy prawa nie bierze udzialu w konkursie :P :lol: .SLAY3R:Dodatkowa nagroda ...
P.S. Za drugie miejsce przewidzialem dopisek pod nickiem – "Miszczu Złota Wara" :mrgreen: .
gieras:nabijemy troche postow :lol:
Byle sensownych. Dodatkowa nagroda (przewidzina przez EL ADMINA) do tego konqrsu to banan za bezsensowne nabijanie licznika – więc lepiej uwaźajcie :mrgreen:
no niepowiem, pomysl; mi sie podoba. nabijemy troche postow :lol:Kuba:http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?p=100164#100164
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?p=100164#100164
Kuba:Jako, źe bijecie ten rekord i wpadliście na świetny pomysł aby pisać w tym czasie posty, mam dla was pewną niespodzianke. Szczegóły juź wkrótce. :–)
Tylko nie mów Kuba, źe na jakiś nowy wirusik wpadłeś, z datą aktywacji w dniu dziecka, coby w dziale "Bezpieczeństwo" nowe posty powstały :mrgreen:
EL NINO:Bzdur jest juz dosyc na forum :P :P .
El Nino ma racje. Jako, źe bijecie ten rekord i wpadliście na świetny pomysł aby pisać w tym czasie posty, mam dla was pewną niespodzianke. Szczegóły juź wkrótce. :–)
A po co ? Wystarczy ze bedziesz odpowiadal na posty pozostajace bez odpowiedzi. Bzdur jest juz dosyc na forum :P :P .Ukey:... Gadanki podczas rekordu :lol: (kto da cos lepszejszego)
Hymm ale lepiej zrobimy wolny temat by gdzies dalej nie zasiecac forum :roll: . Taki temacik np Gadanki podczas rekordu :lol: (kto da cos lepszejszego)
I na forum będzie pisało 20–30 osób... Dobre :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (nie to źebym nie wierzył w sukces :P)Ukey:Klawy i mych w dlon :D A kogo nie bedzie dostanie BANA :)
Klawy i mych w dlon :D A kogo nie bedzie dostanie BANA :)
theboss78:Jesli wszyscy sie zmobilizuja to moze sie uda.
DO BOJU :!:
Na pewno zapomnę i wpadnę przez przypadek :P :twisted: :mrgreen: Jak zawsze :D
No to teraz niech kazdy ma w podpisie informacje o tym, co by bylo wiadomo ;)
no to jestesmy ómuwienji
Mi jak najbardziej pasuje.