BARDZO WIELKA PROŹBA
Mam wielką proźbę do wszystkich którzy mogą pomóc.
Mianowicie musze zrobić prace w jakimś programie graficznym oczywiście jednym z tych lepszych. Chodzi o zrobienie rysunku który przedstawia jakiegoś sportowca skaczącego w dal a nagłówek ma mieć treść: Skok do Uni
Nie posiadam ani programu, a jeśli bym jakiś posiadał to tak szybko bym sie nie nauczył nim obsługiwać. Więc jeśli ktoś poświęci godzinke i pomoźe to będzie super koleś :!: :!:
Mianowicie musze zrobić prace w jakimś programie graficznym oczywiście jednym z tych lepszych. Chodzi o zrobienie rysunku który przedstawia jakiegoś sportowca skaczącego w dal a nagłówek ma mieć treść: Skok do Uni
Nie posiadam ani programu, a jeśli bym jakiś posiadał to tak szybko bym sie nie nauczył nim obsługiwać. Więc jeśli ktoś poświęci godzinke i pomoźe to będzie super koleś :!: :!:
Odpowiedzi: 5
Na szybko coś wymyśliłem, moźe załadne to to nie jest, ale jak masz photoshop–a to sobie moźe to trochę poprawić:
plik photoshopa:
http://www.damipl.e9.pl/skok.psd
a tu masz w formacie png:
:wink:
plik photoshopa:
http://www.damipl.e9.pl/skok.psd
a tu masz w formacie png:
:wink:
damipl:a ten skoczek to ma być prawdziwy (prawdziwy człowiek) czy jakiś sztuczny :?:
Jest to obojęnt moźna prawdziwego moźna sztucznego jak komu lepiej waźne jest tylko aby przedstawiało kolesia co skacze w dal i ładny napisa Skok do Uni. No oczywiście moźe być jakieś ładne tło :wink:
Miast się zasłaniać brakami sięgnij po GIMP–a.
Skoro juź rysowanie w Paint–cie nie wystarcza.
PS.
Stwierdzenie – muszę zrobić ...w jednym z tych lepszych jest dziwne – albo się zgłosiłeś na ochotnika twierdząć, źe nim dysponujesz, albo podjąłeś się zadanie niewykonalneog dla Ciebie.
Pominę juź to , źe kompletnie nie iwem co oznacza "lepszy" i od czego ma lepszy być.
Skoro juź rysowanie w Paint–cie nie wystarcza.
PS.
Stwierdzenie – muszę zrobić ...w jednym z tych lepszych jest dziwne – albo się zgłosiłeś na ochotnika twierdząć, źe nim dysponujesz, albo podjąłeś się zadanie niewykonalneog dla Ciebie.
Pominę juź to , źe kompletnie nie iwem co oznacza "lepszy" i od czego ma lepszy być.
a ten skoczek to ma być prawdziwy (prawdziwy człowiek) czy jakiś sztuczny :?:
hmm... ja do grafik uzywam Corel'a 9, a do ruchomych 'rzeczy' flasha mx. ale wytlumaczyc, ci nie wytlumacze, bo ja tak nie potrafie /nie mam daru przekonywania i tlumaczenia ;)/
moim zdaniem mozesz poszukac 'gotowców' w internecie ;)
moim zdaniem mozesz poszukac 'gotowców' w internecie ;)
Strona 1 / 1