bardzo wazne
Nie mailem pojecia gdzie to moge napisac wiec napisalem tu zeby wiecej osob przeczytalo.A wiec witam dawno mnie tu nie bylo, ale mniejsza przejde do rzeczy :
potrzebuje jedna strone html wyslac do jak najwiecej osob na maila (chodzi bardziej o instytucje) jest cos takiego napewno ktos pomoze bede wdzieczny pozdro
gg 5019790
potrzebuje jedna strone html wyslac do jak najwiecej osob na maila (chodzi bardziej o instytucje) jest cos takiego napewno ktos pomoze bede wdzieczny pozdro
gg 5019790
Odpowiedzi: 13
panu juź podziękujemy
nie to chapajcie dzide !!!! jak tacy jestescie oczywiscie ci co odpowiadali na posty
no i chyba jasno sie wyrazilizmy ze tu odpowiedzi nie dostanieszNielba:
chyba jasno sie wyrazilem co chialbym zrobic !!!
chyba jasno sie wyrazilem co chialbym zrobic !!!
Wiesz, a nie lepiej na forach gdzie jest duźo ludu, m.in. to reklamować i tyle, to jest moim zdaniem jedyne rozwiązanie, i na gg jako status!!!!
Niech ktos pomoze nawet na privie nie musi pisac w poscie to nie jest nic co bedzie mi przynosic kozyszci materialnej chodzi o pomoc komus.
Nielba:
ale np skad wziasc duza baze adresowa ludzi (najlepiej firm i duzych przedsiembiorstw)
Lol to juz bedzie spam.
Szukaj na wlasna rekeNa poczatku mozes wyslac do M$.
ale np skad wziasc duza baze adresowa ludzi (najlepiej firm i duzych przedsiembiorstw)
To moze sam adres wyslac.
nio, tak, ale koleś chce sobie rozleklamować stronke i tyle!!!
to ludzie tu sie chronia jak moga przed spamem, a ty im chcesz to rozsylac ? oj nie ladnie.....
wiem jak to sie zwie tylko napisalem to prostym jezykiem, ktos pomoze to jest bardzo wazne jak tu nie pisac to na priv powiedziec~!!
Nielba:
potrzebuje jedna strone html wyslac do jak najwiecej osob na maila (chodzi bardziej o instytucje) jest cos takiego napewno ktos pomoze
To sie spamem zwie
Strona 1 / 1