BARDZO PILNE SZYBKA ODPOWIEDZ PROSZE!

A wiec tak. Mam komputer (2 w domu) na ktorym mam 2 konta Michalek(on jest administratorem) i Andrze (konto z ograniczeniami). Jako admin (michalek) zapomnialem hasla swojego a musze przeinstalowac windows ale nic nie moge zrobic Brak Uprawnien... Probowalem wszystkiego co znalazlem ale nie dziala... nie mam takze linka do ERD Commander... Prosze o szybka odpowiedz!!
P>S Jestem noobem wiec trzeba mi dokoadnie wytlumaczyc...

Odpowiedzi: 7

Ja uparty nie jestem i wcale nie miałbym nic na przeciwko, jakbyś mnie z błądu wyprowadził :) naprawdę – NIC :)
Wiciuw
Dodano
16.12.2005 23:34:55
Wiciuw:
...w plikach *.SAM. Ale ich nie wyciągniesz.
Tak Ci sie tylko wydaje, ale na sile nie bede Cie wyprowadzal z bledu :wink: .
EL NINO
Dodano
16.12.2005 23:20:47
Nie potrzebujesz hasła administratra do reinstalki windka. Jeźeli komp Ci z płyty nie startuje to ustaw to w biosie. NAduś DELETE albo F2 zaleźnie od biosu przy starcie kompa – na samym początku. I tam wejdź w zakładkę BOOt lub Advanced BIOS Features i tam zmień kolejność uruchamiania napędów.
A propo haseł – są na dysku w jednym z folderków windowsa w plikach *.SAM. Ale ich nie wyciągniesz. Moźesz je tylko skasować – spod mini dystrybuji LINUXA. Spod WINDOWSA nic nie zrobisz.
Wiciuw
Dodano
16.12.2005 20:45:26
Żółty:
michalabu:
Ale ja nic nie moge zrobic nawet nie moge uruchomic kompa z CDka

A to dlaczego ??

Moze nie ma ustawionego automatycznego rozruchu z cd w biosie :roll:
Anonymous
Dodano
14.12.2005 21:36:36
michalabu:
Ale ja nic nie moge zrobic nawet nie moge uruchomic kompa z CDka

A to dlaczego ??
Żółty
Dodano
14.12.2005 15:47:17
na dysku w folderze windows jest haslo gdzies zapisane w jakims pliku prawda? moze ktos ten plik nazwe podac? Ale ja nic nie moge zrobic nawet nie moge uruchomic kompa z CDka
Plisska niech ktos dokladnie da opis jak co zrobic albo linka do postu na ten tema plisska
michalabu
Dodano
14.12.2005 15:37:02
Do przeinstalowania systemu hasło administrtora nie jest potrzebne.

PS.
O tym jak ewentualnie hasło zresetować czy zmienic są informacje w archiwum.
Rebe
Dodano
14.12.2005 15:20:56
michalabu
Dodano:
14.12.2005 15:14:36
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1