Bardzo dziwny problem,Pomocy!!
Witam. Cos zrobiłem na kompie i pozmieniał mi się wygląd logowania systemu, na podobny do Windows 98.Zamiast tego niebieskiego ekranu gdzie wybiera się uźytkownika przed uruchomieniem systemu jest podobnie jak w windows 98/Me ( nie dało się zrobić screena).Gdy nacisnę start nie ma Opcji "Wyłącz komputer" tylko "zamknij system":

Po naciśnięciu tego przycisku nie ma jak w "zwykłym xp" :wink: Tych trzech ładnych ikonek tylko:

natomiast po naciśnięciu "wyloguj":

I jest kilka moźliwosci jak to się stało:
1.–Ustawiałem cos przy kartach sieciowych loopback, i zainstalowało mi się "NetWare" i w panelu sterowania było włąsnie cos takiego.(pozbyłem się tego)
2.–To przez aktualizacje windows które pobierałem,(opcja "aktualizacje automatyczne" a panelu sterowania) chociaź je odinstalowałem
3.–Ogólnie grzebałem w panelu sterowania aby pozbyc się tego "NetWare" i mogłem cos przestawić
4.–Inna nieznana przyczyna( dla mnie nie znana)
Pomóźcie jak tego nie usunę to zrobię formata ale wolę uniknąć tego zabiegu :cry:
Po naciśnięciu tego przycisku nie ma jak w "zwykłym xp" :wink: Tych trzech ładnych ikonek tylko:
natomiast po naciśnięciu "wyloguj":
I jest kilka moźliwosci jak to się stało:
1.–Ustawiałem cos przy kartach sieciowych loopback, i zainstalowało mi się "NetWare" i w panelu sterowania było włąsnie cos takiego.(pozbyłem się tego)
2.–To przez aktualizacje windows które pobierałem,(opcja "aktualizacje automatyczne" a panelu sterowania) chociaź je odinstalowałem
3.–Ogólnie grzebałem w panelu sterowania aby pozbyc się tego "NetWare" i mogłem cos przestawić
4.–Inna nieznana przyczyna( dla mnie nie znana)
Pomóźcie jak tego nie usunę to zrobię formata ale wolę uniknąć tego zabiegu :cry:
Odpowiedzi: 2
MetaVirus:
panel sterowania –> konta uźytkowników –> zmień sposób logowania –> zaznaczasz "uźyj ekranu powitalnego"
Dzięki pomogło :D
Najlepiej byłoby zrobić przywrócenie systemu.
Na pierwszy problem dodatkowo:
panel sterowania –> konta uźytkowników –> zmień sposób logowania –> zaznaczasz "uźyj ekranu powitalnego"
Na pierwszy problem dodatkowo:
Strona 1 / 1