bardzo dziwne problemy z instalacja nwn!

wiem ze ten temat byl juz na forum,ale tamte odpowiedzi nic nie pomogly. na poczatku mialem jeden problem. otoz gdy chcialem zainstalowac nwn,wyskakiwal mi blad kiedy pasek uruchamiania instalatora dochodzil do konca "uruchamianie procesu instalacji przez instalatora nie powiodlo sie: (0x80040801)". to bylo na sp1.poszedlem do kolegi sprawdzic,czy to moze z plytka cos nie tak(wczesniej instalowala sie normalnie),ale u niego wszystko oki(tez xp).no to zainstalowalem sp2 ale bylo to samo... odinstalowalem sp2,potem zaczely mi sie problemy z netem.nie moglem przegladac stron a gg nie moglo sie przelaczyc na "dostepny".ale z tym sobie jakos poradzilem. ale gdy chcialem zainstalowac nwn jeszcze raz(a noz moze sie uda)wyskoczyl mi(o dziwo)jeszcze inny bład!!! "blad wyodrebniania plikow obslugi: nazwa pliku,katalogu,skladania etykiety lub nazwa woliminu jest niepoprawna." bardzo prosze o pomoc.na wczesniejszym sprzecie(ecs k7vza,GF 2 MX400,tez xp ale bez sp) wszystko bylo ok,ale teraz ***.moj sprzet(gigabyte ga–k7n400s–l,sapphire x700,xp sp1). z gory dzieki za pomoc!

Odpowiedzi: 0

tyron
Dodano:
02.10.2005 02:10:04
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0