bankructwo Wirtualnej Polski

Niedawno załoźyłem stronkę na webpark –stronie Wirtualnej Polski. Ostatnio dowiedziałem się ze WP zgłasza wniosek o bankructwo. :!: Moze wiecie co sie stanie teraz z Wirtualna Polską? :?: :!: Zlaezy mi nate stronce z webparku – troche sie na niej narobiłem nie chce jej stracic. Moze ktos cos wie na ten temat? :?:

Odpowiedzi: 6

Jak zakładałeś konto na Webparku to na 100% podali Ci dane typu adres serwera ftp, login, hasło...

Skorzystaj z nich... Wiem, źe Total Commander jest do tego celu dobry, jednak ja zdecydowanie wolę jakieś inne programy typu CuteFTP... Spróbuj nim... Acha... Sprawdź czy masz włączony tryb pasywny.

Najlepiej skontaktuj się ze mną na GG, to Ci to wszystko dokładnie wytłumaczę...

POZDRAWIAM, Pawek.
Pawek
Dodano
15.03.2004 15:17:35
A jak nie, to kazdy plik z twojego konta sciagaj sobie na dysk

Gieras niesety nie da się skopiowac recznie z serwidu webpark plików. Wyskakuje błąd.

A w jaki sposób umieściłeś je na serwerze Przecieź nie widzę problemu, by zamiast kopiować je na serwer z dysku, kopiować z serwera na dysk (choćby poprzez FTP)

Pawek, na serwerze ftp moje pliki sa zapisywane od razu, gdyz korzystam z szablonu i wszystkie swoje zmiany robię bezpośrednio w necie dzieki kreatorowi webparku.
Spróbowałem więc za Twoja radą skopiowac je z serwera na dysk uzywając Total Commandera, ale.. Program łaczy się z serwerem, wszystko jest ok i zawsze jest napisane "Pobierz katalog" i jedynie jest dostepna komenda "Anuluj". Wygląda na to jakby coś sciagał (jest przeciez komedna anuluj), ale w rzeczywistosci nic nie sciaga. Moze wiesz co jest nie tak? A moze powienienm uzyć jakiegoś innego progsa do sciagnaia plików z serwera?
fidelio
Dodano
15.03.2004 12:18:46
A w jaki sposób umieściłeś je na serwerze :?: Przecieź nie widzę problemu, by zamiast kopiować je na serwer z dysku, kopiować z serwera na dysk (choćby poprzez FTP).
Pawek
Dodano
14.03.2004 17:37:48
fidelio:
Dzieki Pawek za linka. Mam jeszcze pytanie. :?: Czy moźna z serwera webpark skopiowac pliki mojej www przetransportowac w jakis sposob na dysk twardy? :?:
chyba mozna laczyc sie z ftp webparka przez np FlashFXP ? wtedy je sobie poprostu sciagniesz. A jak nie, to kazdy plik z twojego konta sciagaj sobie na dysk :lol:
gieras
Dodano
14.03.2004 17:00:31
Dzieki Pawek za linka. Mam jeszcze pytanie. :?: Czy moźna z serwera webpark skopiowac pliki mojej www przetransportowac w jakis sposob na dysk twardy? :?:
fidelio
Dodano
14.03.2004 16:55:13
Tutaj trochę masz (oraz linki do róźnych dokumentów na ten temat):
:arrow: http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=13344
Pawek
Dodano
14.03.2004 16:40:48
fidelio
Dodano:
14.03.2004 16:37:07
Komentarzy: