ban
Kto chce źeby admin dał mi bana???niech napisze
Odpowiedzi: 14
Przemeksik:ale na poczatek chkdisk'iem :wink:
Jest pewnien problem z Twoją radą. Nie jest ona cąlkowicie zgodna z duchem wypowiedzi Seekera i mej odpowiedzi.
Dlaczego?
Spróbuj sam właściwą odpowiedź znaleźć :)
ale na poczatek chkdisk'iem :wink:
Seeker:
A niech Pan Bóg broni – źeby mi się coś pokrzaczyło w systemie? – na format jeszczem nie gotowy
To zacznij trening – moźe od fdiska :mrgreen:
Przemeksik:heh to przestaw na "polski programisty"
A niech Pan Bóg broni – źeby mi się coś pokrzaczyło w systemie? – na format jeszczem nie gotowy
Seeker:(...)Tak więc o ile to "y" w załoźeniach być miało tak teraz stwierdzam źe zdanie brzmi– bez onego "y" – wieloznacznie i lepiej na wyobraźnię działa
Aź za wieloznacznie :arrow:
Przemeksik:heh to przestaw na "polski programisty"
heh to przestaw na "polski programisty"
gusioo:Seeker:Włączyć "radio" :!: :idea:
Chiba paleć Ci omsknoł :P Gdzie Y sie podziało ? ;)
Nie od dziś wiadomo źe klawiatura za wolna jest dla takiego przecinaka jak nie chwaląc się ...ja :lol:
Tak więc o ile to "y" w załoźeniach być miało tak teraz stwierdzam źe zdanie brzmi– bez onego "y" – wieloznacznie i lepiej na wyobraźnię działa :idea: :wink:
Rebe:gusioo Ty się lepiej za genetykę nie bierz i o chromosomach nie gadaj. Szczególnie, źe potem to Seeker ma się w tym babrać i konsekwenta ponieść :wink:
Dobry kuń i w marasie pociągnie ;) :P
gusioo:Seeker:Włączyć "radio" :!: :idea:
gusioo Ty się lepiej za genetykę nie bierz i o chromosomach nie gadaj. Szczególnie, źe potem to Seeker ma się w tym babrać i konsekwenta ponieść :wink:
Seeker:Włączyć "radio" :!: :idea:
Włączyć "radio" :!: :idea:
jestem za a nawet przeciw :D:D
jak sie prosisz, to czemu nie. Jestem na tak
radio:Kto chce źeby admin dał mi bana???niech napisze
:shock: :shock: troche posiedzisz pod zimną wodą i Ci przejdzie :)
Strona 1 / 1