Babble
Witam! ktoś podal mi stronkę www.babble.net/portal na której trzeba się zarejestrowac, ściągnąć programik i moźna gadac za free ale tylko do stacionarnych telefonów. Wczoraj się zarejestrowałem, ściągnąłem progsa i wszystko chodziło – dzwonilem do usa i do olsztyna (mieszkam niedaleko rzeszowa)i chodzilo pięknie. Dzisiaj zaczęły się kłopoty. Kiedy wybierałem numer (w moim przypadku to: 004815846....) to wyskakiwał jakiś komunikata. Teraz mam takie coś, źe jak dzwonie do kogoś to on mnie słyszy w telefonie a jak on cos do mnie mówi to ja nic nie słysze na głosnikach. Moźe nie napisalem tego mądrze, ale to jest dziwne. Mam winde XP Home z SP2, wlączonego firewalla. głośniki działają jak się coś włączy na winampie :D
Please, help me!!!!
Sorki źe się tak rozpisalem ale niewiem czemu taka faza jest. z góry dzieki bardzo za pomoc!!
pozdro
Please, help me!!!!
Sorki źe się tak rozpisalem ale niewiem czemu taka faza jest. z góry dzieki bardzo za pomoc!!
pozdro
Odpowiedzi: 15
da się. Zainstalowałem ponownie i mi działa:) dzwoniłem juź do paru kumpli – wszystko jest wporzo :D :D
Dialling i... "Call failed, please check the number and try again."
Jasne źe się da!
Wpisuję numer w postaci 0048xxyyyyyyy
gdzie x to kierunkowy a y to właściwy numer abonenta.
Czasem wyskakuje błąd, źe nieprawidłowy numer, ale trzeba uparcie próbować, za którymś razem powinno się udać ;)
Wpisuję numer w postaci 0048xxyyyyyyy
gdzie x to kierunkowy a y to właściwy numer abonenta.
Czasem wyskakuje błąd, źe nieprawidłowy numer, ale trzeba uparcie próbować, za którymś razem powinno się udać ;)
Mi cały czas mówią, źe nie mogę dzwonić do danego numeru. Da się w ogóle do Polski?
Juź wszystko OK! ;)
od kilku godzin juz dzialaaaaaaaaaaaaa :D
a u was ?
a u was ?
To musi działac– spoko jest gadac za free 8) Moźe cośim się zrąbało z serwerem czy co :?:
czyli moze ruszy i bedzie diałac.... fajnobybyło mam wuchte wiary do obdzwonienia a juz udało mi sie poprawnie go skonfigurowac....
No mówie, źe nikt nie słyszy :P
ja tez nie slysze rozmowcy z telefonu ??? :x
ja tez nie slysze rozmowcy z telefonu ??? :x
Ale wogule czemu ja jak gadam do mikrofonu to w telefonie słychac a z telefonu mi nic :(
no włąsnie testuje ten program i nie działą wiec nie wiem bo mi babka gada przez telefon ze cos tam out of service nie powiem zazdroszcze ze mogłes sobie po swiecio podzwonic
Ten komunikat to się bardzo często pojawia (coś tam, źe źle wybrany numer...) a co do tego problemu ze słyszalnością to obawiam się, źe wina leźy po stronie serwera, bo mam go ja, Ty i wiele innych osób ;)
Ten komunikat to się bardzo często pojawia (coś tam, źe źle wybrany numer...) a co do tego problemu ze słyszalnością to obawiam się, źe wina leźy po stronie serwera, bo mam go ja, Ty i wiele innych osób ;)
Strona 1 / 1