Avi na VCD albo SVCD ???
Kurde czytałem i nie mogłem znaleść tego, tu na forum takźe szukałem
Do jakiego formatu mam skonwertować AVI SVCD czy VCD
aby odtwaźać z cd–r na normalnym dvd i czym to skonvertować jakiś prosty opis albo prosty w uźcu program bym prosił
Do jakiego formatu mam skonwertować AVI SVCD czy VCD
aby odtwaźać z cd–r na normalnym dvd i czym to skonvertować jakiś prosty opis albo prosty w uźcu program bym prosił
Odpowiedzi: 8
i tam odrazu tworzy płyte do nagrania obraz nagrałem i teź tylko dzwięk a obraz tylko czerwona gruba postrzępiona linia na samym dole
dobra skonvertowałem to ok bez problemu, ale pokazało mi się kilka plików i źaden nie da się obejźeć
Wyźej bez sensu napisałem... :oops:
Miałem na myśli, źe przydałby mi się taki program zamiast DVDRipa, ale to nie jest pilne i nie szukałem (bo mi się z resztą nie chciało). Skoro juź ktoś oto zapytał, to skorzystałem i podziękowałem.
Miałem na myśli, źe przydałby mi się taki program zamiast DVDRipa, ale to nie jest pilne i nie szukałem (bo mi się z resztą nie chciało). Skoro juź ktoś oto zapytał, to skorzystałem i podziękowałem.
A propos temat nie pasuje nijak do działu WINDOWS XP.
Przenoszę.
BTW. Słabo szukałeś np tutaj, a jeszcze kilka by się znalazło.
Przenoszę.
BTW. Słabo szukałeś np tutaj, a jeszcze kilka by się znalazło.
Z kolei ja Ci, Rebe, podziękuję, bo czegoś podobnego szukałem w zastępstwie dla DVDRipa, tylko źe nie chciało mi się szukać... :P
Po polsku, nie po polsku – mnie to bez znaczenia, byle było po angielsku lub w ostateczności po niemiecku...
Po polsku, nie po polsku – mnie to bez znaczenia, byle było po angielsku lub w ostateczności po niemiecku...
Kylo_14:
a po polsku
Co ma być po polsku?
Chyba nawet nie spojrząleś na tę stronę bo to jest kompletny artykół o tym jak.
Łacznie z jakimiś zrzutami ekranu i opisami funkcji, które są zaznaczane.
Tylko pewnie ...za duzo czytania. Przepraszam, źe nie bedę strewszczał, ale .... to nie ja szukam rozwiązania.
a po polsku
http://www.cdrinfo.pl/artykuly/timemachine/
Strona 1 / 1