AVerTV
Nabyłem Karte TV AVerTV Studio 303 w trakcie instalacji sterowników z CD pojawia sie komunikat o nie zgodności z systemem XP, czy to są złe sterowniki ? w instrukcji instalacji nie ma systemu XP. Proszę o pomoc skąd ściągnąć sterowniki, znalazłem tylko do 203.
Dzięki z gółry za pomoc
Rom
Dzięki z gółry za pomoc
Rom
Odpowiedzi: 3
Bardzo często wyswietla się taka informacja. Oznacza to po prostu, źe dany sterownik nie został podpisany cyfrowo, a źeby miał takowy podpis musi mieć certyfikat Microsoftu, a źeby mieć certyfikat musi zostac przetestowany, a źeby został przetestowany pracownik Microsoftu musi mieć czas. Testowanie zabiera trochę czasu i zanim dojda do wniosku, źe sterownik jest ok, to juzwyjdzie nastepny, który trzeba poddać testom, itd. :D
Romulus II:
Nabyłem Karte TV AVerTV Studio 303 w trakcie instalacji sterowników z CD pojawia sie komunikat o nie zgodności z systemem XP, czy to są złe sterowniki ? w instrukcji instalacji nie ma systemu XP. Proszę o pomoc skąd ściągnąć sterowniki, znalazłem tylko do 203.
Dzięki z gółry za pomoc
Rom
instaluj te dla 2000/NT – niebedzie problemow :)
Do tej karty nie ma innych sterowników. Zainstaluj te z płyty. U mnie działają dobrze.
Strona 1 / 1