Avant browser znika
Witajcie.
Problemem stał się Avant Browser bo jak go otwieram to ucieka gdzieś w lewo za ekran.Próbowałem przywrócić to samo.Instalowałem IE i AB od nowa.Nic nie pomogło.
Niech mi ktoś powie co mam z tym zrobić.
Uźywam:Win XP Prof+SP1,Proc HT 3,2GHz,Płyta Gigabyte GA8IPE1000PRO2,HD_RAPTOR 36 GB.
Problemem stał się Avant Browser bo jak go otwieram to ucieka gdzieś w lewo za ekran.Próbowałem przywrócić to samo.Instalowałem IE i AB od nowa.Nic nie pomogło.
Niech mi ktoś powie co mam z tym zrobić.
Uźywam:Win XP Prof+SP1,Proc HT 3,2GHz,Płyta Gigabyte GA8IPE1000PRO2,HD_RAPTOR 36 GB.
Odpowiedzi: 3
nie wiem moźe zwiększ sobie na chwile rozdzielczość na max. jaką wyrobi twój monitor i spróbuj przenieść okno jeśli będzie widoczne. Moźe jak dasz mu nowe współrzędne przenosząc go, nie będzie juź uciekało za ekran (okno AB)
Witaj.
2*klik i chwile na środku ekranu źe się uruchamia,a potem jest pasku na uruchamiania.Jak prawym klikam to jest–Przywróć–nie aktywne,Minimalizuj–aktywne,Zamknij–aktywne.
Klikam minimalizuj zlewej jak duch leci na pasek.No to klikam przywróć no to jak tuch lu w lewo za ekran.
I nic.....Umisz pomóc ? ? ?
2*klik i chwile na środku ekranu źe się uruchamia,a potem jest pasku na uruchamiania.Jak prawym klikam to jest–Przywróć–nie aktywne,Minimalizuj–aktywne,Zamknij–aktywne.
Klikam minimalizuj zlewej jak duch leci na pasek.No to klikam przywróć no to jak tuch lu w lewo za ekran.
I nic.....Umisz pomóc ? ? ?
ucieka juź od razu po włączeniu )nawet go nie widać) czy przez pewnien czas go widać a później znika (lub sie przesuwa)??
Widać chociaźby krawędź jego okna??
Widać chociaźby krawędź jego okna??
Strona 1 / 1