AUTORUN- PROBLEM
Witam, mam problem. Gdy chce zainstalowac gre, po kliknieciu na autorun, wyskakuje mi komunikat:
Nie można zlokalizowac pliku badz jest uszkodzony:
C:\Documents and Settings\Katerina\AutoRunGUI.dll
Plik AutoRunGUI.dll znajduje sie na płycie... probował już kopiowac itd.
Teraz zwracam sie do was.
Pozdrawiam.
Odpowiedzi: 10
1. Uruchom plik Autorun.inf
2. Odczytaj Run= co tam piszę.
3. Przejdź do napędu w Explorze (np. D:\ E:\)
4. Wpisz zawartośc Run= i ENTER
Wielkie dzieki za pomoc :) Probowalam wszelkich sposobow i nic... dzis zrezygnowana sprobowalam wlaczyc i zadzialal ;)
Tak jak pisze [b]Ucho[/b], najczęściej spowodowane jest to tym, że gra to nielegalna kopia. Spróbuj zainstalować grę poprzez uruchomienie pliku exe.
ale czy inne płyty nawet nie z grami działają jesli mają ekran autorun??
Na tej płycie z grą może być po prostu uszkodzony plik autorun.inf lub mieć złe wpisy.
Mam, i sprawdziłam, jest autorun on, nadal nie dziala -.-'
masz nero? to uruchom nero info tool. Tam w karcie konfiguracja poszukaj napęd cd-rom i sprawdź czy ma napisane autorun on.
Znalazłam, ściągnełam, uruchomiłam... i... dalej nie działa
Szukałam, zanalazłam tylko jak wyłączyć autorun...
Nie działa na wszystkich płytach...
Nie wymuszaj startu pliku autorun. Włóż płytę i cierpliwie poczekaj aż Autorun sam wystartuje. Podkreślam słówko "cierpliwie' bo może to potrwać minutkę lub nawet 3. Różnie to bywa. Ale nie wymuszaj ręcznie startu. Inna możliwość jest takaże masz wyłączona funkcję Autostartu napędu CD-DVD. Jeśli inne płyty działaja to na pewno musisz poczekać na tamtą płytkę bo najpewniej wystratuje z dużym opóźnieniem.
Jeśli jednak nawet inne płyty nie startują to wejdź do działu FAQ tam gdzies jest link do malego narzędzia które naprawia w rejestrze wyłączony Autostart. Działa sprawdziłem osobiście.
Strona 1 / 1