autorozmieszczanie ikon itp. help
czy ktoś mi powie jak mogę wyłączyć autorozmieszczanie ikon w całym systemie winxp pro.
.jest to bardzo denerwujące. gdyź chcem po swojemu poukładać pliki w folderach ale się nieda poprzesuwać. w kaźdym folderze muszę wyłączyć to ręcznie bo wszędzie jest zaptaszone autorozmieszczanie.
help
.jest to bardzo denerwujące. gdyź chcem po swojemu poukładać pliki w folderach ale się nieda poprzesuwać. w kaźdym folderze muszę wyłączyć to ręcznie bo wszędzie jest zaptaszone autorozmieszczanie.
help
Odpowiedzi: 7
raczej nie , chociaź mamy sieć.
ale ja zawsze po kaźdym formacie próbuje to ustawić i nic.
muszę wejść do kaźdego folderu i wyłączyć autorozmieszczanie
ale ja zawsze po kaźdym formacie próbuje to ustawić i nic.
muszę wejść do kaźdego folderu i wyłączyć autorozmieszczanie
jest jeszcze taka moźliwość
poprostu z kimś dzielisz kompa a on ci zablokował funkcje konfiguracyjne albo ktoś ci się włamał i zablokował cie
poprostu z kimś dzielisz kompa a on ci zablokował funkcje konfiguracyjne albo ktoś ci się włamał i zablokował cie
to nic nie daje
No to moze kliknij ten przycisk "resetuj foldery' wtedy chyba sie zrobi tak jak standardowo ma windows czyli tak jak najprawdopodobniej chcesz. Sprobowac chyba nie zaszkodzi ;p.
niech ktoś pomoźe
niewiem oco chodzi ale przycisk – zastosuj do wszystkich folderów–nie działa, jest tak jakby niewidoczny i nic
z nim nie moźna zrobić .widoczny jest natomiast przycisk resetuj foldery.
z nim nie moźna zrobić .widoczny jest natomiast przycisk resetuj foldery.
Wyłączyć w jednym folderze przejśc do narzędzia – opcje folderów – widok i kliknąć zastosuj do wszystkich folderów.
Strona 1 / 1