AUTOPATCH–cos namieszal–jak wrocic????? HELP !! !! !!

Witam
Zaladowalem autopatcha, no i chyba zaznaczylem za duzo opcji.
Jak skonczyl to :
1.zniklo mi tlo i pojawilo sie niebieskie(nie ma juz tez mojej Idyli w wyborze tla
2.jak dotad ludzie w naszej lokalnej sieci mogli przegladac moje zasoby–teraz nie (klasysczny tekst–odmowa dostepu) ustawialem siec na nowo i szukalem roznych sposobow i dalej nie dziala!!
Z czego to wynika ze nagle nikt nie moze przegldac moich zasobow??
3.w wyborze tła pulpitu sa wszystkie obrazy jakie mam–Jak to wylaczyc, zeby byly tylko te co zawsze–oryginalne windowsa, a nie caly ten smietnik.
4.czy mozna jakos odinstalowac zmiany jakie dokonal AUTOPATCH (dodam ze tam nie widzialem takiej opcji i go odinstalowalem, w napadzie "szalu" – a jak sie nie da,to czy da sie ustawic powyzsze rzeczy tak jak byly wczesniej
POZDRO!!

Odpowiedzi: 3

a sprawdź czy nie ma tego autopatcha w panelu sterowania/dodaj lub usuń programy, jak jest to odinstaluj :lol:
Anonymous
Dodano
30.11.2005 23:08:00
No zrobilem – przywracanie systemu,ale "kupa" zostala.
Ogolnie to sie zastanawiam najbardziej, co nagle mnie zablokowo, ze juz nie mogli inni uzytkownicy sieci wejsc na moje zasoby, to czesto spotykany problem i zreguly rozwiazaniem jest instalka na nowo windowsa–ale tez nie zawsze
W moim przypadku zainstalowalem na nowo, bo bylo najszybciej – wiec temat nadal aktualny, ale juz tylko z czystej ciekawosci.
Dodam ze sprawdzalem sposoby podane na forum, ale nie dzialaja!
jangcy
Dodano
30.11.2005 18:57:56
sprubuj cofnąć do ostatniej dobrej konfiguracji
Darkman
Dodano
30.11.2005 01:25:47
jangcy
Dodano:
28.11.2005 00:47:45
Komentarzy:
3